Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν άφησαν συνάδελφο μου να παίξει σε παιδική εκπομπή γιατί ήταν θηλυπρεπής»
«Έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα σήμερα προς το καλύτερο και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και να είναι καλό», υποστήριξε ο ηθοποιός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

O Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το απόγευμα της Παρασκευής (08/11) και περιέγραψε τις αναμνήσεις του από την περίοδο που εργαζόταν στην ΕΡΤ φέρνοντας στην ανάμνηση του μερικά περιστατικά, όπου προϊστάμενοι του δεν είχαν αφήσει να παίξει ορισμένους καλλιτέχνες επειδή ήταν θηλυπρεπείς.
Το απίστευτο περιστατικό που έζησε
Ο γνωστός ηθοποιός διηγήθηκε αρχικά: «Υπήρξα υπάλληλος της ΕΡΤ, ένα σχολείο από το οποίο μου έμειναν τα περισσότερα καλά, κυρίως στη ραδιοφωνία. Είχαμε τη Σοφία Μιχαλίτση τότε στο ραδιόφωνο, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, και υπήρχαν παραγωγοί, οι οποίοι την ξεπερνούσαν και έλεγαν: "Μην τον παίξεις αυτόν, είναι ομοφυλόφιλος". Και τότε δεν υπήρχε ομοφοβικότητα, υπήρχε ομοεπιθετικότητα».
Επίσης, αφηγήθηκε ένα περιστατικό όπου είχαν αποκλείσει έναν μουσικό επειδή ήταν θηλυπρεπής: «Δηλαδή μιλάμε πως έχω ζήσει πολλά. Θυμάμαι έναν μουσικό που έφερα τότε, ο οποίος δεν ξέρω αν ήταν γκέι αλλά είχε μια θηλυπρέπεια, ένας καταπληκτικός μουσικός που είχε μια θηλυπρέπεια. Που εμένα μου άρεσε που ήταν θηλυπρεπής διότι είχε έναν χαρακτήρα και δεν τον άφησαν να παίξει σε μια παιδική εκπομπή που έκανα τότε. Τι να λέμε τώρα».
Και πρόσθεσε: «Το 2004 που συμμετείχα στη διαδικασία των παραολυμπιακών αγώνων ανιδιοτελώς, είχαν φωλιάσει όλα τα σκυλιά σε όλες τις συνοικίες. Τα πάντα. Θέλω να πω πως έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα σήμερα προς το καλύτερο και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και να είναι καλό και για τους ανθρώπους που έχουν υποπέσει σε λάθη να κατακρίνουν στο παρελθόν γιατί μόνο έτσι μπορεί να πάει μπροστά η κοινωνία».
Η Ελλάδα έστειλε δύο διαβήματα στην Ουκρανία για το θαλάσσιο drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα
Πανελλήνιες 2026: Οι απαντήσεις σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Τι λένε οι ειδικοί για τα θέματα
Πέθανε σε ηλικία 94 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός, Άγγελος Αντωνόπουλος
Κλάματα και... χοροπηδήματα: Η αντίδραση από τις πρωταθλήτριες την Βόρειας Κορέας όταν είδαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



