Η Νικόλ Κίντμαν κατηγορεί τον Μάρτιν Σκορσέζε ότι δεν έκανε αρκετές ταινίες για γυναίκες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Νικόλ Κίντμαν εγκάλεσε διακριτικά τον Μάρτιν Σκορσέζε επειδή δεν γύρισε αρκετές ταινίες που επικεντρώνονται σε γυναικείους χαρακτήρες. Η ηθοποιός ρωτήθηκε από το Vanity Fair για τους σκηνοθέτες με τους οποίους θα ήθελε να συνεργαστεί στην καριέρα της και ο Μάρτιν Σκορσέζε ήταν ένα από τα ονόματα που ανέφερε.
Ωστόσο, η δήλωσή της φάνηκε να συνοδεύεται από ένα αιχμηρό σχόλιο σχετικά με την τάση του σκηνοθέτη να γυρίζει ταινίες επικεντρωμένες σε άνδρες. «Θέλω να συνεργαστώ με τον Μάρτιν Σκορσέζε» είπε η ίδια. «Αν κάνει μια ταινία με γυναίκες» πρόσθεσε.
Ο Μάρτιν Σκορσέζε έχτισε τη φήμη του με μια σειρά ταινιών που εξερεύνησαν την ψυχή σύνθετων αντρικών χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένων των «Mean Streets», «Taxi Driver», «Raging Bull» και «GoodFellas». Κατά καιρούς έχει προκαλέσει κριτική ότι οι ταινίες του δεν προσφέρουν αρκετό χώρο για γυναίκες πρωταγωνίστριες – κάτι που απέρριψε ενώ προωθούσε το φιλμ «The Irishman» το 2019.
Η Έλεν Μπέρστιν κέρδισε Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία του Σκορσέζε, «Alice Doesn’t Live Here Anymore» το 1975, όπως και η Κέιτ Μπλάνσετ για το φιλμ «Aviator» το 2004. H Τζόντι Φόστερ, η Νταϊάν Λαντ, η Κάθι Μοριάρτι, η Μαίρη Ελίζαμπεθ Μαστραντόνιο, η Λορέιν Μπράκο, η Τζούλιετ Λούις, η Γουινόνα Ράιντερ, η Σάρον Στόουν και η Λίλι Γκλάντστοουν ήταν όλες υποψήφιες για Όσκαρ για ταινίες του Σκορσέζε.
Μητσοτάκης: Τα 6 μέτρα για το στεγαστικό - Ποιοι θα έχουν επιστροφή δύο ενοικίων, οι νέοι περιορισμοί σε Airbnb
Ηλεκτρικός: Κλειστός και απόψε ο σταθμός «Βικτώρια» - Προβληματισμός από τα συνεχή μπλακ άουτ στη γραμμή 3
Χάος στο Μεξικό: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο Κογκρέσο - Το απίστευτο βίντεο
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



