The Voice: Νέα σπόντα του Γιώργου Μαζωνάκη στον «αέρα» της εκπομπής - «Οι άνθρωποι μου με είχαν καπελωμένο»
«Οι άνθρωποι που είχα γύρω μου δεν με άφηναν να λειτουργήσω με το ένστικτο μου», τόνισε ο τραγουδιστής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια άκρως προσωπική και ιδιαίτερη εξομολόγηση έκανε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο χθεσινοβραδινό (30/11) επεισόδιο του «The Voice» στο ΣΚΑΪ, με αφορμή τα λόγια ενός νεαρού διαγωνιζόμενου που εμφανίστηκε στη σκηνή.
Το «καρφί» στους οικείους του
Ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε μια αναφορά στον εαυτό του και παραδέχτηκε ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια δε λειτουργούσε με το ένστικτό του, καθώς δεν τον άφηναν οι άνθρωποι που ήταν κοντά του.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης δήλωσε αρχικά: «Όταν μου αρέσει κάτι όσον αφορά το τραγούδι, ενθουσιάζομαι πάρα πολύ. Γιατί δουλεύω με το ένστικτο εγώ, το οποίο το άφηνα πολλά χρόνια διότι δεν με άφηναν».
Ενώ συμπλήρωσε: «Οι άνθρωποι που είχα γύρω μου δεν με άφηναν να λειτουργήσω με το ένστικτο μου. Με είχαν καπελωμένο. Τώρα, λοιπόν, λέω ότι θα μεγαλουργήσω και θα ανοίξω τα φτερά μου. Γι’ αυτό και μιλώ έτσι. Με τη γλώσσα της αλήθειας και της ψυχής μου».
«Έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε»: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στα Βαρδούσια
«Ναι στον διάλογο, αλλά με μπλόκα»: Αντιδράσεις αγροτών για τη συνάντηση στην Επανομή Θεσσαλονίκης
Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από τα 11 μποφόρ και το ψύχος
Ανατροπή στο Spotify: Το «Snowman» της Sia εκθρόνισε το «All I Want for Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




