Kim Kardashian: Άλλαξε ξανά εμφάνιση και προκάλεσε χαμό στο διαδίκτυο - «Μοιάζει με την Beyonce»
Για άλλη μια φορά στο κέντρο των συζητήσεων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Διαδικτυακό «χάος» προκάλεσε για άλλη μία φορά η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) με αφορμή το νέο λουκ με το οποίο εμφανίστηκε για να προωθήσει μια νέα σειρά της Skims, της εταιρείας ρούχων που έχει ιδρύσει.
Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες
Η εμφάνιση της 44χρονης τηλεπερσόνας και επιχειρηματία με ξανθά μαλλιά και αφετέρου οι σέξι πόζες μπροστά στον φακό προκάλεσαν «φρενίτιδα» στους 359 εκατομμύρια ακολούθους της.
Αν και η Daily Mail υποστηρίζει ότι σε ορισμένα από τα καρέ η Καρντάσιαν προσπάθησε να θυμίσει Μπριζίτ Μπαρντό, οι σχολιαστές είχαν διαφορετική άποψη.
Άλλοι υποστήριξαν ότι η 44χρονη στις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram θυμίζει την Μπιγιονσέ και άλλοι την Ciara, δύο από τις διασημότητες που έκαναν like στην Καρντάσιαν.
Άλλοι πάλι εκτίμησαν ότι η Καρντάσιαν θύμισε την Κολομβιανή τραγουδίστρια, Σακίρα, ενώ οι πιο σκληροί ξεχώρισαν την... περούκα γράφοντας «το Όσκαρ Β Γυναικείου Ρόλου απονέμεται στην... περούκα».
Πώς φτάσαμε στη σύλληψη των γιατρών για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Οι κάμερες και το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης
Τραγωδία στην Ελβετία: Πολύνεκρο τροχαίο μετά από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου
Απίστευτο λάθος σε βρεφονηπιακό σταθμό στη Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό στο φαγητό αντί για ξύδι
«Μόνο στη Νέα Υόρκη»: Άνδρας χόρευε πάνω σε νταλίκα εν κινήσει - Το βίντεο που έγινε viral
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



