Eva Longoria: Γιόρτασε τα Χριστούγεννα σε εξωτική παραλία με μπικίνι - Τα σέξι στιγμιότυπα
Η 49χρονη ηθοποιός παραμένει εντυπωσιακή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria) αποφάσισε να περάσει τις φετινές γιορτές με έναν διαφορετικό τρόπο, καθώς όπως έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανήρτησε στο Instagram είναι «Εκτός γραφείου».
Προκάλεσε χαμό στο προφίλ της
Η 49χρονη ηθοποιός βρέθηκε, μάλιστα, σε ένα εξωτικό μέρος, καθώς σε δύο από τις φωτογραφίες που ανήρτησε, πόζαρε στον φακό με μπικίνι.
Αυτό που δεν αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός, ήταν αν οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Μεξικό ή την Ισπανία, τις δύο χώρες που διαθέτει σπίτια η οικογένειά της.
Στα υπόλοιπα καρέ του εορταστικού άλμπουμ, η Λονγκόρια φαίνεται να φοράει ένα κόκκινο φόρεμα ποζάροντας μαζί με τον σύζυγό της, Χοσέ Μπαστόν, και τον 6χρονο γιο τους, Σαντιάγκο.
Η οικογένεια απόλαυσε και μια βόλτα με σκάφος, γεύτηκε chilaquiles και θαύμασε το ηλιοβασίλεμα.
Ο πόλεμος ως ευκαιρία για το Μαξίμου, η στήριξη του Μητσοτάκη στον Νετανιάχου και οι πανηγυρισμοί για την αποτυχία του εισαγγελέα της δίκης των υποκλοπών
Από τα λεωφορεία και το μετρό έως τα λιμάνια και τα αεροδρόμια: Τα σχέδια του Υπερταμείου για οργανικά έσοδα 1 δισ.
Fake SMS για «φύλλα πορείας»: Ξεκίνησε έρευνα για τους δράστες - Αυτό είναι το μήνυμα
Δωρεάν φάρμακα κατά της παχυσαρκίας για πάνω από 8 μήνες - Οι δηλώσεις Γεωργιάδη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




