Νικολέττα Βλαβιανού για τους influencers στο θέατρο: «Μεγάλη ταλαιπωρία»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Νικολέττα Βλαβιανού σχολίασε την τάση ορισμένων σκηνοθετών να επιλέγουν ηθοποιούς βάσει των followers που έχουν στα κοινωνικά δίκτυα, παρά το υποκριτικό τους ταλέντο. Όπως ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time, το φαινόμενο αυτό της έχει συμβεί προσωπικά, καθώς συμμετείχε σε θίασο όπου κάποιο κορίτσι επιλέχθηκε με μοναδικό κριτήριο τον μεγάλο αριθμό των followers του.
Η Βλαβιανού τόνισε ότι η παρουσία του συγκεκριμένου ατόμου δυσκόλευε τις παραστάσεις, ενώ το κοινό αναρωτιόταν για τους λόγους της επιλογής. «Δυστυχώς, συμβαίνει. Περνούσαμε μεγάλη ταλαιπωρία όταν είχαμε σκηνή με τη συγκεκριμένη. Και η απάντηση ήταν ότι έχει πολλούς followers» είπε.
Η ίδια θεωρεί ότι οι followers δεν είναι θεατρικό κοινό και διαφωνεί κάθετα με τέτοιες πρακτικές. «Αυτά είναι μπούρδες» δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι τέτοια φαινόμενα ίσως να λειτουργούν μόνο στην τηλεόραση ή στην Αμερική, αλλά όχι στο θέατρο.
Φυτοπλαγκτόν στον Θερμαϊκό: Το γνώριμο φαινόμενο επέστρεψε - Τι το προκαλεί και πότε θα υποχωρήσει
Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε τον 85χρονο αδελφό του
Ιστορική ημέρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Παρουσιάστηκαν οι πρώτες γυναίκες που θα υπηρετήσουν στον ελληνικό στρατό
Αγωνιά όλη η Γαλλία: Συναγερμός για την εξαφάνιση της 11χρονης Lyhanna - Σε παιδί με τα ίδια ρούχα ανήκει σορός που εντοπίστηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



