Ενότητες στο άρθρο: 📌 Τα στιγμιότυπα από το παρελθόν
Αννα Βίσση: Ευχήθηκε στον εγγονό της για τα γενέθλια του με ένα τρυφερό βίντεο
Δείχνει την αγάπη της στην άλλη άκρη του Ατλαντικού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Άννα Βίσση είναι μία ευτυχισμένη γιαγιά, καθώς δεν κρύβει την αδυναμία της στα εγγόνια της, με την ίδια να μην ξεχνάει τα γενέθλια του εγγονού της.
Τα στιγμιότυπα από το παρελθόν
Ο Νέστορας ή Nesi όπως το φωνάζουν είχε γενέθλια, καθώς έκλεισε τα 9 του χρόνια, αλλά η δημοφιλής τραγουδίστρια, δεν κατάφερε να είναι κοντά του στην Αμερική, όπου ζει με τη μητέρα του Σοφία Καρβέλα και τον αδερφό του και έτσι του ευχήθηκε μέσα από ένα βίντεο.
Για τα γενέθλια του Nesi, η Άννα Βίσση ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram όταν ο εγγονός της ήταν ακόμη μωρό και διακρίνεται σε διάφορα στιγμιότυπα με τη μητέρα του Σοφία Καρβέλα.
Η Άννα Βίσση στην ανάρτησή της έγραψε χαρακτηριστικά… «Happy Birthday Nesi».
Διαβάστε ακόμη
Χωρίς περιττώματα δε θα υπήρχε ζωή στη Γη: Η επιστημονική ανακάλυψη που ανατρέπει πολλά
Απίθανο ελληνικό πάρτι στο Άρσεναλ - Ντόρτμουντ: Γκολάρα ο Καρέτσας, ασίστ και κερδισμένο πέναλτι ο Τζόλης!
Ιράν: Βίντεο με τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ έδωσε στη δημοσιότητα η Τεχεράνη - Αμφισβητείται το πότε τραβήχτηκε
Μήλος: Εισαγγελική παρέμβαση για το ελικόπτερο στο Σαρακήνικο - Έρευνα για την προσγείωση στην παραλία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



