Αντώνης Ρέμος για Μαρινέλλα: «Τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλαμε να είναι»
«Δεν είμαστε ακόμα σε θέση να πούμε ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο», δήλωσε ο τραγουδιστής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Αντώνης Ρέμος έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» του OPEN και μίλησε για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή, το πως πέρασε την περίοδο μετά τις γιορτές αλλά και για την κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας.
Οι αποκλειστικές δηλώσεις
Ο γνωστός τραγουδιστής είπε αρχικά για το επαγγελματικό του μέλλον: «Μετά από την περίοδο των γιορτών που είχαμε πολλές εμφανίσεις, είπαμε να κάνουμε ένα ταξίδι στη Γερμανία οικογενειακώς για να ξεκουραστούμε. Με τη Δέσποινα Βανδή έχουμε μεγαλώσει μαζί, είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και με μια πορεία που ο κόσμος έχει αγαπήσει», είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής.
Στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας: «Δεν είμαστε ακόμα σε θέση να πούμε ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Είναι τόσος καιρός που είναι στο νοσοκομείο και ακόμη τα πράγματα δεν είναι όπως θα θέλαμε να είναι. Λίγο υπομονή και να προσευχηθούμε όλοι για όλο τον κόσμο που είναι μέσα στα νοσοκομεία».
Μητσοτάκης για αγρότες: Δεν θα πληρώνουν ειδικό φόρο στο πετρέλαιο και τον ΦΠΑ - Τέλος η ανοχή στα μπλόκα
«Ψηφιακός θόρυβος» πίσω από το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών, πώς προκλήθηκε - Όλο το πόρισμα
Ανελέητη καταστολή στο Ιράν: Φόβοι ότι οι νεκροί ξεπερνούν τους 12.000
Τα καλύτερα βίντεο που έχετε δει σήμερα: Δεκάδες άνθρωποι... σωριάζονται στους παγωμένους δρόμους του Άμστερνταμ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



