Φανή Χαλκιά για τον σύζυγό της: «Είναι ένα χρόνο σε κλινική αποκατάστασης»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Φανή Χαλκιά μίλησε στην εκπομπή «Weekenders» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον σύζυγό της, Λούη Καραμάνο, που βρίσκεται σε κλινική αποκατάστασης μετά από ρήξη ανευρύσματος.
«Τον Λούη τον γνώρισα όταν ήμουν 20 χρονών. Εκείνος δούλευε σ' ένα μαγαζί ενώ σπούδαζε στην Αθήνα, και εγώ πήγαινα εκεί συχνά. Μέσω κοινών φίλων γνωριστήκαμε, αλλά γίναμε ζευγάρι μετά από χρόνια» είπε, αρχικά.
Και συνέχισε: «Ακόμα περνάει αυτή την περιπέτεια, αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Είναι μαχητής. Υπέστη ρήξη ανευρύσματος χωρίς να έχει παρουσιάσει συμπτώματα. Όλα έγιναν ξαφνικά, ένα μεσημέρι Κυριακής. Ευτυχώς, λόγω της μειωμένης κίνησης στην Αθήνα, έφτασε γρήγορα στο νοσοκομείο. Για καιρό ήμουν σε σοκ. Ταυτόχρονα, είχα να φροντίσω και τα δύο μικρά μας παιδιά που περίμεναν εξηγήσεις».
«Είμαστε τυχεροί που είναι ζωντανός και αναρρώνει»
Κλείνοντας, η Φανή Χαλκιά τόνισε: «Είμαι πάντα αισιόδοξη και πιστεύω πολύ σε εκείνον. Ξέρω ότι σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι, όπως πριν. Είναι σχεδόν ένας χρόνος που βρίσκεται σε κλινική αποκατάστασης. Στα παιδιά λέω την αλήθεια. Με ρωτούν πότε θα γυρίσει ο μπαμπάς και προσπαθώ να κερδίζω χρόνο. Ευτυχώς, είναι μικρά και δεν καταλαβαίνουν την έννοια του χρόνου. Τον βλέπω καθημερινά και μου λείπει πολύ, αλλά σκέφτομαι πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα. Είμαστε τυχεροί που είναι ζωντανός και αναρρώνει. Όλοι προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες που μας επιβάλλει η ζωή».
Η «μονιμοποίηση» του Στουρνάρα στην ΤτΕ, το βολικό ταξίδι του Δένδια στο Κόσοβο και ο εκνευρισμός στο επιτελείο Τσίπρα
Τι θα πει σήμερα στη Βουλή ο Μητσοτάκης - Ποια ατζέντα επιστρατεύει η κυβέρνηση
Έτοιμος ο Ανδρουλάκης για μετωπική με τον Μητσοτάκη - Οι επιθέσεις για υποκλοπές και το αίτημα για εκλογές
Ανησυχία με τις ελλείψεις καυσίμων στα αεροσκάφη - Υπάρχει κίνδυνος να μείνει η Ευρώπη χωρίς αερομεταφορές;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




