Ρένια Λουϊζίδου: «Οι ερωτικές σκηνές δεν ήταν μια εύκολη συνθήκη για εμένα»
«Δεν είναι καθόλου αυτό που περνάει σαν τελικό αποτέλεσμα στον θεατή», υποστήριξε η ηθοποιός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Ρένια Λουϊζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA, με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς «Η Μαρία που έγινε Κάλλας» στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη θεατρική παράσταση «Sexy Laundry», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.
«Είναι η τελευταία μας σεζόν»
Για την παράσταση η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε: «Είναι η τέταρτη χρονιά της παράστασης, η τρίτη για εμένα. Είναι ένα φαινόμενο για μένα η επιτυχία αυτής της παράστασης. Είναι η τελευταία μας σεζόν. Θα παίξουμε μέχρι τέλη Φλεβάρη και θα πάμε μετά στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει κάποτε να σταματήσει. Είναι τέσσερα χρόνια. Με τεράστια χαρά βλέπουμε ακόμα το θέατρο γεμάτο. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε, ότι έχει τέτοια αποδοχή αυτή η παράσταση».
Στη συνέχεια η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στις ερωτικές σκηνές της παράστασης. «Στο “Sexy Laundry” είναι περισσότερο διακωμώδηση των ερωτικών σκηνών. Αλλά γενικά δεν είναι μία εύκολη συνθήκη. Στην πραγματικότητα όμως είναι άλλη μία σκηνή. Δεν είναι καθόλου αυτό που περνάει σαν τελικό αποτέλεσμα στον θεατή. Υπάρχει πολύ κόσμος τριγύρω. Δεν μοιάζει καθόλου με κάτι ερωτικό.»
Μητσοτάκης για αγρότες: Δεν θα πληρώνουν ειδικό φόρο στο πετρέλαιο και τον ΦΠΑ - Τέλος η ανοχή στα μπλόκα
«Ψηφιακός θόρυβος» πίσω από το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών, πώς προκλήθηκε - Όλο το πόρισμα
Ανελέητη καταστολή στο Ιράν: Φόβοι ότι οι νεκροί ξεπερνούν τους 12.000
Τα καλύτερα βίντεο που έχετε δει σήμερα: Δεκάδες άνθρωποι... σωριάζονται στους παγωμένους δρόμους του Άμστερνταμ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



