Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Οι δηλώσεις του νέου του εργοδότη μετά την απόλυση του - «Μου τον έκανε δώρο»
«Τόση πικρία, τόσο άσχημες λέξεις να ακουστούν από έναν επιχειρηματία, πολύ άστοχη συμπεριφορά», τόνισε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται ο τραγουδιστής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος απολύθηκε από το νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν φέτος στην Αθήνα πριν από λίγες μέρες, με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να αναφέρει ότι ο τραγουδιστής προκάλεσε σοβαρά προβλήματα με την άσχημη στάση του απέναντι στο προσωπικό του μαγαζιού, τους συναδέλφους του και τους μουσικούς.
«Ο Μάκης είναι καλλιτέχνης όχι φίρμα»
Ωστόσο, λίγες μόλις ημέρες μετά την απόλυσή του, ο τραγουδιστής ξεκίνησε να εμφανίζεται σε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, με τον νέο εργοδότη να δηλώνει τυχερός και ευχαριστημένος από τη συνεργασίας τους.
Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο ιδιοκτήτης του κέντρου, στο οποίο τραγουδά πλέον ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Σταύρος Οδυσσέας, είπε πως ο τραγουδιστής είναι καλλιτέχνης και όχι φίρμα. Τόνισε επίσης πως ήταν άστοχη η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του Can Can να μιλήσει άσχημα για τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, και πως το να τον απολύσει είναι επιχειρηματικά μία καταστροφική κίνηση. Πρόσθεσε μάλιστα πως του έκανε μεγάλο δώρο, λήγοντας τη συνεργασία του με τον τραγουδιστή.
Αρχικά, ο Σταύρος Οδυσσέας εξήγησε πως ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος είναι καλλιτέχνης. «Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος είναι καλλιτέχνης, όχι φίρμα. Είναι μια γλυκιά παιδική αγκαλιά κι έχει ένα μεγάλο βασικό στοιχείο, την επικοινωνία. Μιλάει με όλο τον κόσμο, είναι προσβάσιμος, αγκαλιάζει όλο τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, ανέφερε πως ήταν άστοχη η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του Can Can να μιλήσει άσχημα για τον τραγουδιστή. «Τόση πικρία, τόσο άσχημες λέξεις να ακουστούν από έναν επιχειρηματία, πολύ άστοχη συμπεριφορά. Θα είναι καταστροφικό καταρχήν για τον επιχειρηματία. Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος ανέστησε το Can Can. Θύμωσα πολύ γιατί αν μη τι άλλο είναι απαράδεκτο όλο αυτό. Μιλάμε για Χριστοδουλόπουλο, ένα βιβλίο με χρυσές σελίδες».
Κλείνοντας, τόνισε πως ο ιδιοκτήτης του Can Can του έκανε ένα μεγάλο δώρο λήγοντας τη συνεργασία του με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο.«Ο ιδιοκτήτης του Can Can μου έκανε ένα πολύ ωραίο δώρο, να διώχνει τους καλλιτέχνες και να τους παίρνουμε εμείς».
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




