Ελένη Φουρέιρα: Οργισμένη ανάρτηση για τον θάνατο του 3χρονου Άγγελου - «Αυτός ο κόσμος είναι σάπιος»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Ελένη Φουρέιρα, συγκλονισμένη από τον τραγικό θάνατο του 3χρονου Άγγελου στο Ηράκλειο, εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη και αγανάκτηση μέσω των κοινωνικών δικτύων. Το μικρό αγόρι υπέκυψε έπειτα από φρικτή κακοποίηση που υπέστη από τη μητέρα του και τον σύντροφό της, γεγονός που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.
Η τραγουδίστρια ανάρτησε μία συγκινητική φωτογραφία από το νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αφαίρεσης των οργάνων του μικρού Άγγελου, όπου οι γιατροί τήρησαν ενός λεπτού σιγή, τιμώντας τη μνήμη του.

«Καλό ταξίδι, αγγελούδι μας. Αυτός ο κόσμος είναι σάπιος, δε σου άξιζε» έγραψε χαρακτηριστικά, αποτυπώνοντας την οργή και τη θλίψη της για την αδιανόητη αυτή τραγωδία.
Διαβάστε ακόμη
Το παρασκήνιο της παραίτησης Λαζαρίδη: Η «χαριστική βολή» της Ντόρας και το πλήγμα στο κεντρικό αφήγημα της ΝΔ
Κίεβο: 5 νεκροί από την επίθεση στο σούπερ μάρκετ - Ρώσος πρώην αντισυνταγματάρχης ο δράστης
«Καταστράφηκε η ζωή μου - Πρέπει να δικαστεί»: Η καθαρίστρια του Βόλου για την υπόθεση Λαζαρίδη
Η «εξέγερση» των influencers: Γιατί Ρωσίδες του Instagram τα βάζουν με τον Πούτιν;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



