Έλενα Τσαγκρινού: «Μέχρι και σατανίστρια με έλεγαν στην Eurovision»
Η τραγουδίστρια εκπροσώπησε την Κύπρο το 2021 με το τραγούδι «El Diablo»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Η Έλενα Τσαγκρινού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Status» του ASTRATV με τον Κωνσταντίνο Καμέα και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εμπειρία που έζησε πριν από λίγα χρόνια στον διαγωνισμό της Eurovision και τα όσα σχόλια δέχθηκε στη συνέχεια για τη συμμετοχή της για λογαριασμό της Κύπρου.
«Δεν άκουσα και λίγα»
Η τραγουδίστρια ανέφερε αρχικά: «Εμείς τα δώσαμε όλα το 2021. Ήμασταν με το «El Diablo», με τη συμμετοχή της Κύπρου, ακούσαμε τα πάντα βέβαια λόγω του τίτλου. Υπήρχε μια δυσανασχέτηση με το ότι μιλάγαμε για τον El Diablo σύντροφο. Ο κόσμος από τη μια με βρίσκει στον δρόμο και μου λέει «έπρεπε να έχετε κερδίσει εσείς, ήταν ένα πολύ καλό τραγούδι» και από την άλλη νομίζω ότι στον διαγωνισμό νικάει καμιά φορά και το καλύτερο αριθμητικά τραγούδι και εμείς ήμασταν χαμηλά στις θέσεις».
«Εμένα μου φάνηκε μια πολύ ωραία εμπειρία, πέρασα υπέροχα, γνώρισα πολλούς φίλους από το εξωτερικό και πολλούς παραγωγούς όπως και τον παραγωγό της Lady Gaga. Έχω τις επαφές μου και κάποια στιγμή μπορεί να κάνω και κάτι μεγαλύτερο, έχω μεγάλα όνειρα», πρόσθεσε.
Ενώ στο τέλος κατέληξε: «Δεν άκουσα και λίγα. Μέχρι και σατανίστρια με έλεγαν το ’21 ενώ το ’23 βγήκε η «σατανίστρια» 100% και παρουσίασε το κομμάτι της. Θέλω να πω ότι αλλάζουν οι χρονιές και η Eurovision θέλει κάτι διαφορετικό. Εντάξει, έχει και extreme shows. Δηλαδή εμένα μου φαίνεται και λίγο λογικό να υπάρχει και ο «σατανισμός», είναι μια εικόνα και αυτό».
«Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



