Σοφία Βογιατζάκη: «Έχω ''επικοινωνία'' με τη μητέρα μου, της ζητάω να μου στέλνει σημάδια και το κάνει»
Η ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που βιώνει με την απώλεια της μητέρας της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Σοφία Βογιατζάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» του MEGA και μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, αλλά και για το χαρακτηριστικό γέλιο της, εξηγώντας πως κάποιοι άνθρωποι την ευχαριστούν που τους φτιάχνει τη διάθεση και πως υπάρχουν άτομα που ενοχλούνται από αυτό.
Η εξάρτηση και το ιδιαίτερο γέλιο
Μιλώντας για τη μητέρα της, η αγαπημένη ηθοποιός επισήμανε πως «επικοινωνεί» μαζί της. Ειδικότερα, επισήμανε: «Φεύγει ποτέ από το μυαλό μου η μητέρα μου; 24 ώρες το 24ωρο είναι στο μυαλό μου, στην καρδιά μου. Έχω επικοινωνία με τη μαμά μου, εννοώ ότι μου συμβαίνει κάτι και λέω ''Ωχ, δίλημμα. Τώρα τι θα μου έλεγε;''. Υπάρχουν στιγμές που λέω ''Μανούλα μου στείλε μου ένα δείγμα'' και την επόμενη ημέρα έρχεται το σημάδι και λέω '' Μα είναι εδώ, δεν έχει φύγει''».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο χαρακτηριστικό γέλιο της, λέγοντας: «Το γέλιο μου δεν είναι κάτι που αρέσει σε όλο τον κόσμο. Κάποιοι μου λένε ''Κορίτσι μου, μας φτιάχνεις τη διάθεση, μας αρέσει το γέλιο σου. Αχ, το γέλιο σου'' και υπάρχει και μεγάλη μερίδα που μου λέει '' Αμάν, δεν μπορούμε, τι είναι αυτό;΄΄».
Οι αθρόες μετακινήσεις με ένα «εντέλλεστε» και τα εξαντλητικά ωράρια γονατίζουν τους γιατρούς του ΕΣΥ
Παίξαμε στον Αδύναμο Κρίκο | Δύο Τύποι Από Σπίτι (Ep.22)
Λειψυδρία: «Φουσκώνει» κατά 200 εκατ. ο λογαριασμός για το μεγάλο έργο του Εύρυτου - Οι στόχοι της ΕΥΔΑΠ και η στρατηγική επέκταση
Ποια νέα πρόσωπα θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις επόμενες εκλογές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




