Γιάννης Νταλιάνης για Τέμπη: «Με αγχώνει μήπως η κόρη μου περάσει στη Θεσσαλονίκη και πάει με τρένο»
Ο ηθοποιός δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον μετά τις κινητοποιήσεις στις πλατείες της χώρας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Γιάννης Νταλιάνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» του MEGA και μίλησε για το διαζύγιο του από την Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ύστερα από 18 χρόνια κοινής πορείας, αλλά και για την τραγωδία στα Τέμπη, η οποία τον έχει συγκλονίσει καθώς και μόνο η σκέψη ότι η κόρη του θα μπει σε τρένο για να πάει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, τον αγχώνει.
Η αγωνία για το μέλλον
Ο ηθοποιός δήλωσε αρχικά: «Με αγχώνει μήπως η κόρη μου περάσει στη Θεσσαλονίκη και πάει με τρένο, λόγω των ημερών αυτό με αγχώνει. Πρέπει να περάσουμε σε κάποια δράση, όπως ήδη γίνεται» και συνέχισε: «Με παρηγορεί και μου δίνει δύναμη, γιατί φαίνεται ότι δεν κοιμόμαστε και υπάρχει κάποια μνήμη και κάτι διεκδικούμε». Όπως είπε ο ίδιος, η ζωή μετά το διαζύγιο είναι πολύ καλύτερη.
Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι το 2007 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, «Ίχνη». Δύο χρόνια μετά το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησε δύο κόρες. Μάλιστα η 12χρονη κόρη τους, Έλλη, συμμετείχε στην πετυχημένη σειρά της ΕΡΤ, «Αγάπη Παράνομη».
Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
Πήγε ανυποψίαστος στο ΑΤ για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα - Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης
Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι: Του έδωσε προθεσμία λίγων ημερών - «Απάντα στην πρόταση για ειρήνη»
«Μου φώναζε "χτύπα με ρε"»: Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε στο Ζωγράφου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



