Μάριος Αθανάσιου: Βρέθηκε στη ΓΑΔΑ για κατάθεση - «Κλήθηκα για να υποστηρίξω τα λεγόμενά μου»
Με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Μάριος Αθανασίου μέσω μια ανάρτησης στα social media αποκάλυψε πως το πρωί της Παρασκευής (21/03) βρέθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).
Η ανάρτηση του ηθοποιού
Όπως αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, ο ίδιος κλήθηκε στη ΓΑΔΑ, με αφορμή δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή, χωρίς να δίνει ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες.


«Μια πρωινή επίσκεψη στη ΓΑΔΑ, στην οποία κλήθηκα για να υποστηρίξω τα λεγόμενά μου σε εκπομπή στην τηλεόραση. Χωρίς ειρωνεία, χαίρομαι για τα αντανακλαστικά της πολιτείας σε αυτό ζήτημα και ελπίζω στην ίδια αντιμετώπιση και σε άλλα… πολιτική διαφθορά, πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων, κατάχρηση εξουσίας, διάδοση ψευδών ειδήσεων και απόκρυψη στοιχείων. (Στα Τέμπη δηλαδή και όχι σε μια πορεία για τα Τέμπη)» έγραψε ο Μάριος Αθανασίου.
Επαναστατική κίνηση στο Ναύπλιο, αν και αποτυχημένη «έδειξε» στον βασιλιά Όθωνα το δρόμο της έξωσης
Τα ποντίκια δεν άντεξαν στον Παράδεισο - Συγκλονιστικό πείραμα του 1968 «δείχνει» ανθρώπινες κοινωνίες της εποχής μας
Φλέγεται η Μέση Ανατολή: Διαψεύδει τη Βρετανία η Κύπρος για τους ιρανικούς πυραύλους - Χτύπημα της Τεχεράνης σε πετρελαιοφόρο ανοιχτά του Ομάν
Το «κάστρο» των τραπεζών και η οργή της κοινωνίας: Το καρτέλ που έχει γίνει «κράτος εν κράτει» και μια σχέση εμπιστοσύνης που καταρρέει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



