Ρένος Χαραλαμπίδης: «Θέλω να έχω λεφτά για να μπορώ να μην δουλεύω»
«Η τεμπελιά είναι μεγάλη ευλογία», υποστήριξε ο ηθοποιός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης έχει καταφέρει να χτίσει μια επιτυχημένη πορεία στην υποκριτική μέσα από τις δουλειές που έχει κάνει σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο και μάλιστα παραδέχτηκε ότι κατάφερε να κάνει οικονομίες από τις απολαβές, που έλαβε μέχρι σήμερα.
«Μου αρέσει να είμαι ελεύθερος»
Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, πως δεν είναι φίλεργος και πως θεωρεί την τεμπελιά, μεγάλη ευλογία.
Έπειτα από ερωτήσεις που ο ηθοποιός δέχτηκε σχετικά με το εάν κατάφερε να εξοικονομήσει χρήματα από την καριέρα του, εκείνος απάντησε πως είναι νοικοκύρης. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μπορεί να μη φαίνεται, αλλά είμαι νοικοκύρης. Και ξέρετε γιατί είμαι νοικοκύρης; Γιατί μου αρέσει να είμαι ελεύθερος, θέλω να έχω λεφτά για να μπορώ να μην δουλεύω».
Όπως παραδέχτηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, απέκτησε μία οικονομική άνεση από τη δουλειά του ως ηθοποιός, διαχειρίστηκε όμως με σύνεση τα χρήματά του. «Όταν λοιπόν τα λεφτά ήρθαν και επειδή δεν είμαι φίλεργος, η τεμπελιά είναι μεγάλη ευλογία, αν μπορείς να την κάνεις, είχα τη σύνεση, θέλω να πιστεύω, να μην τα κατασπαταλήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Χιλιάδες κόσμου στη Νίκαια για το τελευταίο χειροκρότημα στον Γιώργο Μαζωνάκη - Στις 13:00 η κηδεία
Δραπέτης ο Αλκέτ Ριζάι: Δεν επέστρεψε στη φυλακή - Τι τον συνδέει με τους πυροβολισμούς στην Ανάβυσσο
«Κάναμε ΚΑΡΠΑ 1 ώρα και 20 λεπτά»: Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για τον θάνατο της γυναίκας στην Αίγινα - Συγκλονιστικό βίντεο
«Ο χάρτης της κατοχής»: Πώς ο τουρκικός Τύπος υποδέχτηκε τον Μητσοτάκη στο Καστελόριζο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




