Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Σβήνουν κεράκια και ετοιμάζονται για βάπτιση!
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μεγάλη χαρά για τον Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών, καθώς η κόρη του, καρπός του έρωτά του με την Αφροδίτη Σκαφίδα, σε λίγες μέρες κλείνει τον πρώτο της χρόνο ζωής.
Το αγαπημένο ζευγάρι, που υποδέχτηκε τη μικρή στις 13 Απριλίου 2024, σύμφωνα με την εφημερίδα Reallife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη, βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες όχι μόνο για τα πρώτα της γενέθλια, αλλά και για τη βάπτισή της, η οποία έχει προγραμματιστεί για τον Μάιο στην Αττική.
Σε δηλώσεις του, ο Πύρρος Δήμας αποκάλυψε πως το όνομα της μικρής θα είναι Ελευθερία, προς τιμήν της πολυαγαπημένης του μητέρας που έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια.
«Επιλέξαμε την τούρτα γενεθλίων της Αφροδίτης και παράλληλα κλείσαμε και τα γλυκά για τη βάπτιση. Είμαστε ενθουσιασμένοι!» ανέφερε, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν περισσότεροι από ένας νονοί.
Θυμίζουμε πως ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα παντρεύτηκαν κρυφά τον Φεβρουάριο του 2024, λίγο πριν γίνουν γονείς, κρατώντας το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Οι σκύλοι του Τσερνόμπιλ: Η ζώνη αποκλεισμού, η ραδιενέργεια και οι γενετικές διαφορές με άλλα σκυλιά
Μάστιγα οι κλοπές χαλκού στην Αθήνα: 70 καταγγελίες και 9 χλμ. καλωδίων κλεμμένα
Κόκκινα δάνεια: Κραυγή αγωνίας από δανειολήπτες υπό την απειλή πλειστηριασμών
Από χλιδάτες σουίτες και εστιατόρια, μέχρι στημένους αγώνες - Η «αμαρτωλή» ζωή πίσω από την απάτη-μαμούθ με τη ΜΚΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




