Κωνσταντία Χριστοφορίδου: Μίλησε για τον ηλικιακό ρατσισμό και τα κακόβουλα σχόλια - «Είναι και αυτό ένα κομμάτι, που δεν με αγγίζει»
«Έχω ακούσει σε σούπερ μάρκετ “αυτή είναι χοντρή”, “αυτή είναι χάλια”», υποστήριξε η ηθοποιός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η ηθοποιός Κωνσταντία Χριστοφορίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Weekenders» του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στον ηλικιακό ρατσισμό και στα σχόλια που κατά καιρούς δέχεται από αγνώστους αναφορικά με την εμφάνισή της.
«Δεν ήμουν μοντέλο, ηθοποιός είμαι»
Η ηθοποιός εξήγησε πως δεν επηρεάζεται από την αρνητική κριτική και τόνισε, πως δεν είναι μοντέλο για να εστιάζουν στην εξωτερική της εικόνα.
Όπως δήλωσε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου για τα κακόβουλα σχόλια, που έχει δεχτεί, αλλά και για την αντίδρασή της σε αυτά: «Δεν ήμουν μοντέλο, ηθοποιός είμαι. Μονίμως το κάνουν για καλό. Λένε: "Σε έβλεπα στην τηλεόραση, ήσουν αδύνατη, ήσουν νέα". Πολύς ηλικιακός ρατσισμός. Είναι κι αυτό ένα κομμάτι, που δεν με αγγίζει. Έχω ακούσει σε σούπερ μάρκετ “αυτή είναι χοντρή”, “αυτή είναι χάλια”».
Όσο για την τηλεόραση και τα προγράμματα, που προβάλλονται σήμερα, η ηθοποιός υποστήριξε ότι παρατηρεί σημαντικές αλλαγές. Συγκεκριμένα, είπε: «Την τηλεόραση την αγαπώ, αλλά ήταν μια άλλη εποχή. Μια εποχή που με αγαπούσε, με πλήρωνε, μου έδινε ωραίους ρόλους, με σκεφτόταν. Τώρα τα πράγματα είναι μίζερα. Οι προτάσεις που είχα τα τελευταία χρόνια ήταν μια απογοήτευση».
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




