Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η απόγνωση της
Σοφία Αλιμπέρτη: Η ανάρτηση της για τις πλημμύρες στην Πάρο - «Νησάκι μου, κανείς δεν νοιάζεται για εσένα»
Η γνωστή παρουσιάστρια είναι μόνιμος κάτοικος του νησιού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η κακοκαιρία που έπληξε τα τελευταία 24ωρα τις Κυκλάδες έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο νησί της Πάρου με δρόμους να μετατρέπονται σε «ποτάμια».
Η απόγνωση της
Τα έντονα φαινόμενα κυρίως σε Νάουσα και Κολυμπήθρες είχαν σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι και να παρασυρθούν παρκαρισμένα οχήματα.
Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι μία από τους μόνιμους κατοίκους του νησιού που είδαν τις καταστροφές να παρασύρουν καθετί στο πέρασμα της κακοκαιρίας.
Ανεβάζοντας δύο βίντεο στα Instagram Stories της από τους χειμάρρους μέσα στο κέντρο της Πάρου και τις καταστροφές η Σοφία Αλιμπέρτη χαρακτηριστικά: «Νησάκι μου… Κανείς δεν νοιάζεται για σένα, αρκεί να έρχεται κόσμος!».
Διαβάστε ακόμη
Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία
«Η κυβέρνηση εκβιάζεται από τα μπλόκα»: Προκλητικές δηλώσεις Σιμόπουλου για τους αγρότες
Ελεύθεροι επαγγελματίες: Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών φέρνει το 2026 – Η κρίσιμη επιλογή του Ιανουαρίου
Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



