Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η απόγνωση της
Σοφία Αλιμπέρτη: Η ανάρτηση της για τις πλημμύρες στην Πάρο - «Νησάκι μου, κανείς δεν νοιάζεται για εσένα»
Η γνωστή παρουσιάστρια είναι μόνιμος κάτοικος του νησιού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η κακοκαιρία που έπληξε τα τελευταία 24ωρα τις Κυκλάδες έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο νησί της Πάρου με δρόμους να μετατρέπονται σε «ποτάμια».
Η απόγνωση της
Τα έντονα φαινόμενα κυρίως σε Νάουσα και Κολυμπήθρες είχαν σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι και να παρασυρθούν παρκαρισμένα οχήματα.
Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι μία από τους μόνιμους κατοίκους του νησιού που είδαν τις καταστροφές να παρασύρουν καθετί στο πέρασμα της κακοκαιρίας.
Ανεβάζοντας δύο βίντεο στα Instagram Stories της από τους χειμάρρους μέσα στο κέντρο της Πάρου και τις καταστροφές η Σοφία Αλιμπέρτη χαρακτηριστικά: «Νησάκι μου… Κανείς δεν νοιάζεται για σένα, αρκεί να έρχεται κόσμος!».
Διαβάστε ακόμη
Τι λένε διεθνολόγοι για το τουρκολιβυκό μνημόνιο - «Παράνομο αλλά η Ελλάδα πιάστηκε στον ύπνο»
Συνελήφθη για το σκάνδαλο με τα στημένα στο μπάσκετ ο συνεργάτης του Λιόλιου, Γιώργος Μαυραγάνης
Το φαινόμενο του «σάπιου μήλου»: Πώς και γιατί επηρεαζόμαστε όταν παραβιάζονται οι κανόνες;
Τι γεύση να έχει μια μούμια; Γιατί κάποιοι κάποτε τις έτρωγαν και είχαν λόγο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



