Elijah Wood για Αρχοντα των Δαχτυλιδιών: «Ο Φρόντο δεν με έκανε πλούσιο»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Παρότι έγινε διάσημος παγκοσμίως ως Φρόντο Μπάγκινς στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», ο Ελάιζα Γουντ (Elijah Wood) αποκάλυψε πως το πορτοφόλι του δεν γέμισε αναλόγως.
Μιλώντας στο Business Insider, ο 44χρονος ηθοποιός τόνισε ότι δεν είχε την ευκαιρία να επαναδιαπραγματευτεί τις απολαβές του μετά την πρώτη ταινία, καθώς τα γυρίσματα έγιναν back to back.
«Οι αμοιβές μας δεν αντανακλούσαν την τεράστια επιτυχία των ταινιών» είπε. Παρότι δεν διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε τα φημολογούμενα 250.000 δολάρια, υπογράμμισε ότι τα χρήματα δεν ήταν το σημαντικότερο. «Ήταν τιμή μου που συμμετείχα. Ήταν από τις πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής μου».
Διαβάστε ακόμη
Θα κάνει πίσω ο Τραμπ; Η απόφαση που πρέπει να πάρει και η στάση του Ιράν
«Ναι» της Επιτροπής για άρση της ασυλίας των «11» της ΝΔ για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι λένε Καραμανλής, Σκρέκας, Παπακώστα
Ανησυχία για μωρό 4 μηνών στη Ρόδο: «Εξαφανίστηκε» από τα Επείγοντα και λίγες ώρες μετά διασωληνώθηκε
Ο Γιάνης Βαρουφάκης χορεύει techno στη Μόσχα υπό τους ήχους... του τραγουδιού του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



