Ματθίλδη Μαγγίρα: Συγκλονίζει για τον θάνατο της μητέρας της - «Είχα μείνει ένας σκελετός όταν έφυγε»
Η ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε μετά την απώλεια της μητέρας της πριν τρία χρόνια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Η Ματθίλδη Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον θάνατο της μητέρας της λέγοντας ότι την πένθησε πολύ πριν φύγει από τη ζωή, ενώ τόνισε πως η σταδιακή πορεία προς την άνοια την προετοίμασε για την απώλεια, αλλά ο χαμός της δεν παύει να αποτελεί τη μεγαλύτερη πληγή για εκείνη.
«Θεώρησα ότι λυτρώθηκε»
Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός ανέφερε: «Ο θάνατος της μητέρας μου πριν από τρία χρόνια ήταν μεγάλη πληγή. Ήταν ένα ''ταξίδι'' που στην ουσία μας προετοίμασε όλους γιατί, καθώς η μαμά μου έμπαινε σιγά σιγά στην άνοια, το βιώσαμε όλο αυτό. Δηλαδή, την πένθησα τη μαμά μου πριν φύγει το σώμα της. Οπότε όταν ήρθε η ώρα κι έφυγε -η οποία δεν επικοινωνούσε πια, είχε μείνει ένας σκελετός με πέτσα, σαν φάντασμα, θεώρησα ότι λυτρώθηκε, ελευθερώθηκε. Δεν έπαψε να πονάει αυτό γιατί η απουσία, η έλλειψη είναι ο πόνος, αλλά δεν ήταν ξαφνικό για εμάς».
Στη συνέχεια της συνέντευξης της παραδέχτηκε ότι η φροντίδα της μητέρας της, που λόγω άνοιας κάποιες φορές δεν αναγνώριζε τα αγαπημένα της πρόσωπα, υπήρξε ένα ιδιαίτερα δύσκολο «ταξίδι». «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ''ταξίδι'' γιατί βλέπεις έναν άνθρωπο που τον ξέρεις καλά και τον αγαπάς πολύ να μη σε αναγνωρίζει καν κάποιες στιγμές. Όμως, τη μαμά μου την έβλεπα πλέον σαν να ήταν ένα δίχρονο παιδάκι. Έτσι την αντιμετώπιζα. Έπλενα πιάτα και μου έλεγε: Εσείς είστε καινούρια εδώ; Πότε πιάσατε δουλειά; Πώς σας φαίνεται; Της έλεγα: Σήμερα… μου φαίνεται πάρα πολύ ωραία. Έπαιζα… το έργο της. Δεν το αναιρούσα για να θυμώνει ή να νιώθει ότι δεν την καταλαβαίνω. Δηλαδή, ακόμα κι αυτό που έκανα είναι μία μορφή επικοινωνίας. Της το έδινα».
Τεστ μικροβιώματος: Τι δείχνουν, τι παραλείπουν και πότε έχουν πραγματική αξία
Τζάνειο: Οκτώ αιτίες οδήγησαν στη λάθος μετάγγιση αίματος - Το πόρισμα «καταπέλτης»
Τα smartphones απειλούν την ψυχική υγεία των παιδιών – αλλά όχι όπως νομίζουμε
Η Μόνα Λίζα έμεινε μόνη: Σε απεργία οι εργαζόμενοι του Λούβρου καθώς υπερτουρισμός, υποστελέχωση και φθορές απειλούν το εμβληματικό μουσείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr