Θανάσης Ευθυμιάδης: Επιστρέφει στο θέατρο μετά την πολύχρονη απουσία του από την υποκριτική
Ο ηθοποιός αποφάσισε να γυρίσει στα θεατρικά δρώμενα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης επιστρέφει στη σκηνή του θεάτρου έπειτα από 5 χρόνια απουσίας, με την είδηση να ανακοινώνεται από τη Βίκυ Σταυροπούλου στην τελευταία εκπομπή του «Πάμε Δανάη» στο MEGA, όπου ήταν και καλεσμένη.
Η παράσταση που θα συμμετέχει
Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι» επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στο θέατρο Αλίκη και μάλιστα στον θίασο προστίθεται ο Θανάσης Ευθυμιάδης.
Η τελευταία θεατρική δουλειά του Θανάση Ευθυμιάδη ήταν στο θέατρο Μουσούρη στην παράσταση “Ψύλλοι στα αυτιά” μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη.
Σημειώνεται ότι ο Θανάσης Ευθυμιάδης τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει έναν εντελώς νέο τρόπο ζωής, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ζει κοντά στη φύση μαζί με τη σύζυγό του, Άννα Ντιμιτρίεβιτς και τις δύο τους κόρες, αποφεύγει τους γρήγορους και τοξικούς ρυθμούς της πόλης, ενώ έχει αποφασίσει ότι μπορεί να ζει με τα απολύτως απαραίτητα υλικά αγαθά.
Συχνά μοιράζεται τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενώ έχει γράψει και βιβλίο σχετικά με το νέο τρόπο που αντιμετωπίζει τη ζωή του.
Μάχη με τις φλόγες στην Πάρο: Ενισχύονται διαρκώς οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής - Καίει σε μεγάλη έκταση
Θρίλερ στο Γαλάτσι: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 80χρονου - Δύο πρόσωπα στο μικροσκόπιο
Σεισμός 7,1 Ρίχτερ στην Ιαπωνία: Φόβοι για νεκρούς και παγιδευμένους σε εμπορικό κέντρο - Εικόνες καταστροφής
Αυτό το ζώο προκαλεί παράλυση και ευθύνεται για 2.600 θανάτους τον χρόνο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



