Γιούλη Τσαγκαράκη: Η σοκαριστική αποκάλυψη για τον κακοποιητικό πατέρα της - «Ήταν πολύ βίαιος άνθρωπος»
Η ηθοποιός μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά ┋

Η ηθοποιός Γιούλη Τσαγκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για τη σχέση της με τον πατέρα της εστιάζοντας στην κακοποιητική συμπεριφορά που είχε δεχτεί από εκείνον.
«Ήθελα να φύγω από το οικογενειακό μου περιβάλλον»
Η ηθοποιός έκανε λόγο για έναν πολύ βίαιο άνθρωπο που με τις πράξεις του την οδήγησε στην ψυχοθεραπεία για να επουλώσει τα τραύματά της.: «Είχα έναν πατέρα που είχε κακοποιητική συμπεριφορά. Δηλαδή ζούσαμε σε ένα περιβάλλον με έναν πατέρα κακοποιητικό και έτσι αναγκάστηκα να μπω στην ψυχοθεραπεία για να μπορέσω να λύσω τα θέματα μου. Η μητέρα μου ήταν ηρωίδα, χώρισε μετά από χρόνια με τον πατέρα μου και πήραμε θέση στα πράγματα. Πήρε και η μητέρα μου και εγώ αργότερα στάθηκα απέναντι του και του είπα όλα όσα ήθελα να του πω, όταν μεγάλωσα πια».
Η ηθοποιός εξήγησε πως ήρθε κάποια στιγμή στη ζωή της που έκρινε ότι πρέπει να πει στον πατέρα της όσα κρατούσε μέσα της για χρόνια. «Ο μπαμπάς μου ήταν αστυνομικός, έχει φύγει από τη ζωή. Πήραμε θέση στα πράγματα. Όταν μεγάλωσα στάθηκα απέναντί του και του είπα όσα ήθελα να του πω. Κάποια στιγμή το πήρα απόφαση και είπα πως τώρα θα ειπωθούν πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί εδώ και 40 χρόνια. Δεν ήταν εύκολο. Κι αν ζούσε, είχα και υπόλοιπα να του πω. Ήταν πολύ βίαιος άνθρωπος ο πατέρας μου και έτσι ζούσαμε σε ένα περιβάλλον… Αλλά τα κατάφερε και η μητέρα μου, τα καταφέραμε», σημείωσε.
Το συναίσθημα που την κυρίευσε μετά τη συζήτηση που είχαν ήταν ανακούφιση, αν και παραδέχτηκε πως ένιωσε και ως μεγάλο βαθμό ένοχη. Ειδικότερα, τόνισε: «Ένιωσα ανακούφιση για όσα του είπα αν και ένιωσα και ως κόρη ενοχή, γιατί τα είπα στον μπαμπά μου αυτά. Γι’ αυτό λέω πως, αν ζούσε, θα έλεγα και άλλα πολλά. Στην κουβέντα μας άκουσε πράγματα που δεν περίμενε ότι θα ακούσει από εμένα και ξαφνιάστηκε, σχεδόν δεν τα δέχθηκε. Σαν να μιλούσα δηλαδή για έναν άλλον άνθρωπο αλλά κάπως ήμουν προετοιμασμένη γι’ αυτό. Περίμενα ότι δεν θα τα δεχθεί, γι’ αυτό προσπαθούσα να λέω στον εαυτό μου πως αυτό γίνεται για να βοηθηθώ η ίδια».
Με τον τρόπο που της φέρθηκε ο πατέρας της την έκανε συνειδητοποιήσει ότι δεν είχε στάθηκε ποτέ στο πλάι της συναισθηματικά, ενώ η συγγνώμη που της ζητήσει, σύμφωνα με εκείνη, δεν ήταν αληθινή. «Η συγγνώμη του πατέρα μου δεν ήταν αληθινή, ούτε στη μητέρα μου. Ήθελα να ζητήσει συγγνώμη στη μητέρα μου για την κακοποιητική συμπεριφορά του. Καταρρίπτεται ο πύργος που λέγεται πατέρας. Συνειδητοποιείς ότι δεν είχες πατέρα που είναι κοντά σου, ήταν υλικά, όχι συναισθηματικά. Έφυγα στα 19 μου από την Κρήτη. Ήθελα να φύγω από το οικογενειακό μου περιβάλλον», συμπλήρωσε.
Αναμένονται και πεζοναύτες στο Λος Άντζελες: Ανυποχώρητος ο Τραμπ - Οι διαδηλώσεις έφτασαν στην Ουάσιγκτον
«Ένιωσα σαν να δηλητηριάστηκα»: Ο Παλαιστίνιος πολεμικός ανταποκριτής δεν σταμάτησε ούτε όταν έχασε την οικογένειά του
Ποια τμήματα των ΑΕΙ προσφέρουν πτυχίο και μεταπτυχιακό μαζί; Τα «SOS» του μηχανογραφικού
Άγριο έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: 35χρονος νεκρός στο διαμέρισμά του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr