Χρήστος Νικολόπουλος: «Θεωρώ ρατσιστικό αυτό που γίνεται εναντίον της Γλυκερίας»
«Δεν μου αρέσει να κατευθύνουν έναν καλλιτέχνη για το τι θέλει να κάνει», υποστήριξε ο μουσικός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ο Χρήστος Νικολόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» του MEGA και μίλησε για την πρόσφατη δημόσια κριτική που δέχτηκε η Γλυκερία σχετικά με συναυλία της στο Ισραήλ χαραλτηρίζοντας «ρατσιστικό» τον τρόπο με τον οποίο, όπως είπε, βάλλεται η τραγουδίστρια.
«Ο καθένας διαλέγει»
Πιο συγκεκριμένα ο καταξιωμένος μουσικός ανέφερε αρχικά: «Είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε ένα Φεστιβάλ στο Ισραήλ. Για τον λαό όχι για αυτούς που πολεμάνε και είμαστε εναντίον. Κλείσαμε τη συναυλία στην εκεχειρία και προβλέψαμε, ότι αν αλλάξουν τα πράγματα δεν θα πάμε και δεν πήγαμε. Καταρχήν δεν μπορώ να έχω θέση για το τι θα αποφασίσει ο καθένας. Θεωρώ λίγο ρατσιστικό αυτό που γίνεται εναντίον της Γλυκερίας. Δεν μου αρέσει να κατευθύνουν έναν καλλιτέχνη για το τι θέλει να κάνει. Μπορεί τα πιστεύω της να είναι τέτοια και να θέλει να πάει. Ποιοι θα πρέπει να την κατευθύνουν; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Όσον αφορά εμένα ήταν να πάω και το ακύρωσα. Από εκεί και πέρα ο καθένας διαλέγει».
Παρότι αρχικά θεωρήθηκε πως και η Γλυκερία θα κρατούσε την ίδια στάση, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς η μακροχρόνια και ιδιαίτερη στενή σχέση που τη συνδέει, εδώ και δεκαετίες με το κοινό του Ισραήλ αλλά και με τους διοργανωτές των εκεί φεστιβάλ– έχει δώσει εκεί δεκάδες επιτυχημένες συναυλίες κατά το παρελθόν, την επηρέασε αρνητικά.
Η συμμετοχή της στο φεστιβάλ του Ισραήλ στις 16 Ιουνίου προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, με αρκετούς να ζητούν τον αποκλεισμό της από τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, ενώ δεν έλειψαν και φωνές που προέτρεπαν το κοινό να μποϊκοτάρει τις καλοκαιρινές της συναυλίες στην Ελλάδα.
Ακριβή μου σανίδα: Βγήκε για SUP στη Λήμνο και γύρισε με «καμπάνα» 250 ευρώ!
Νεκρό ζευγάρι σε γκαράζ στον Πειραιά: Ασφυξία από μονοξείδιο του άνθρακα η πιθανότερη αιτία θανάτου - Το αυτοκίνητο ήταν σε λειτουργία
Ιστορικές στιγμές στο Παρίσι: Το ελληνικό άγημα παρέλασε ξανά στην Αψίδα του Θριάμβου, όπως το 1919
Παραλίγο τραγωδία σε πτήση Λονδίνο-Αθήνα: Πώς ένα λάθος των πιλότων οδήγησε σε απογείωση της τελευταίας στιγμής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



