Κατερίνα Στανίση για τα αρνητικά σχόλια: «Κάθεται η κάθε Μαρίκα, που δεν έχει τίποτα να κάνει και τα βάζει με τους καλλιτέχνες»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Κατερίνα Στανίση έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Buongiorno», με αφορμή την εμφάνιση που είχε στη μουσική παράσταση «Η Ταράτσα του Φοίβου».
Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη μεγάλη συναυλία που έγινε στο Καλλιμάρμαρο για τον Βασίλη Καρρά και σχολίασε την απήχηση που είχε στο κοινό, αλλά και τη στάση της απέναντι στις αντιδράσεις του κόσμου στα κοινωνικά δίκτυα.
«Όλοι έχουν και από μια άποψη. Κάποιοι ενθουσιάστηκαν, άλλοι δυσαρεστήθηκαν… Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους» ανέφερε, σχολιάζοντας τις αντικρουόμενες γνώμες που ακολούθησαν μετά το αφιέρωμα στον Καρρά. «Άλλοι μας βρίζουν, άλλοι μας χειροκροτούν, άλλοι μας θαυμάζουν, έτσι είναι αυτός ο χώρος» πρόσθεσε.
Σε ερώτηση για το πώς διαχειρίζεται τις αρνητικές τοποθετήσεις στα social media, η τραγουδίστρια ήταν ξεκάθαρη: «Στο διαδίκτυο γίνεται χαμός. Ούτε που τα βλέπω. Κάποτε με ενοχλούσε, τώρα δεν βλέπω τίποτα, τα έχω σβήσει. Κάθεται η Μαρίκα και η κάθε Μαρίκα στο σπίτι, δεν έχει τι να κάνει και τα βάζει με τους καλλιτέχνες» κατέληξε, με την αυθεντικότητα που τη διακρίνει.
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



