Χρήστος Μενιδιάτης: «Η Γλυκερία δεν πήγε ως άλλη Σοφία Βέμπο να εμψυχώσει τους στρατιώτες τους Εβραίους»
«Κι εγώ θα πήγαινα αν είχα κάποια πρόταση», τόνισε ο τραγουδιστής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ο Χρήστος Μενιδιάτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» του MEGA και μίλησε για την απόφαση που πήρε η Γλυκερία να συμμετέχει σε μία μεγάλη συναυλία του Ισραήλ, εν μέσω πολέμου στην Παλαιστίνη, και μόλις λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν οι επιθέσεις στο Ιράν.
«Με ποια λογική μπερδεύουμε τη μουσική με την πολιτική;»
Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε ότι η μουσική και η πολιτική δεν πρέπει να συνδέονται, ενώ υποστήριξε τη Γλυκερία και τόνισε ότι αν είχε πρόταση να τραγουδήσει στο Ισραήλ, θα το έκανε.
«Με ποια λογική μπερδεύουμε τη μουσική με την πολιτική; Για μένα είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα και είναι πολύ άδικο αυτό που έγινε σε αξιόλογους καλλιτέχνες, όπως για παράδειγμα στην μεγάλη Γλυκερία η οποία δέχθηκε τα πυρά, κυρίως μέσα από το διαδίκτυο. Δεν πήγε ως άλλη Σοφία Βέμπο να εμψυχώσει τους στρατιώτες τους Εβραίους, πήγε ως ένας άνθρωπος ο οποίος έχει αγαπηθεί πάρα πολύ στο Ισραήλ, έχει κάνει πάρα πολλές εμφανίσεις όλα αυτά τα χρόνια και καλά έκανε και πήγε», απάντησε για την Γλυκερία ο Χρήστος Μενιδιάτης.
Παράλληλα, ο γνωστός τραγουδιστής ερωτήθηκε εάν ο ίδιος θα πήγαινε να τραγουδήσει σε εκδήλωση ή συναυλία στο Ισραήλ, τονίζοντας ότι θα το έκανε και θα σκεφτόταν ότι πηγαίνει σε ένα μέρος που τον αγαπάνε. «Κι εγώ θα πήγαινα αν είχα κάποια πρόταση. Δεν αισθάνομαι ότι πηγαίνω κάπου, σε ένα μέρος όπου γίνεται κάποιος πόλεμος που υπάρχουν κάποιες διαμάχες, που γίνεται ό,τι γίνεται. Πάω κάπου που αποδέχονται αυτό που είμαι και που με αγαπάνε», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μενιδιάτης.
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



