Γρηγόρης Γκουντάρας - Νάταλι Κάκκαβα: Έπεσαν θύματα διάρρηξης στο σπίτι τους στο Λαγονήσι
Εικόνες χάους συνάντησαν οι δύο παρουσιαστές μόλις επέστρεψαν στην οικεία τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θύματα διάρρηξης έπεσαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και σύζυγός του Νάταλι Κάκκαβα, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο δημοσιογράφος μέσα από μια συγκινημένη και οργισμένη ανάρτηση στα social media.
Το βίντεο μετά την διάρρηξη
Άγνωστοι εισέβαλαν μέρα μεσημέρι στο σπίτι του στο Λαγονήσι, την ώρα που εκείνος και η οικογένειά του έλειπαν.
Όπως αποκάλυψε σε βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό, οι δράστες προκάλεσαν αναστάτωση στον χώρο και αφαίρεσαν ακόμα και τους κουμπαράδες των παιδιών του, αφήνοντας πίσω εικόνες χάους και θλίψης.
«Και τι καταλάβατε ρε καθίκια; Τι καταλάβατε ρε τομάρια; Τι καταλάβατε; Για πείτε μου… Πήρατε τους κουμπαράδες των παιδιών, ρε καθίκια; Στις μιάμιση το μεσημέρι, σκουπίδια… Τους κουμπαράδες των παιδιών μου ρε; Τομάρια, ε τομάρια και το ρολόι που μου έκανε δώρο ο πατέρας μου ρε σκουπίδια», λέει με τρεμάμενη φωνή ο Γρηγόρης Γκουντάρας.
«ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ κάποια καλόπαιδα μέρα μεσημέρι στην καρδιά του Λαγονησίου μπήκαν, λεηλάτησαν, βίασαν το σπίτι, την ψυχή και την οικογένεια μας …Δεν έχω λόγια…», συμπληρώνει γραπτώς κάτω από την ανάρτησή του.
«244 παιδιά στην τάξη, 2.100 στα χαρτιά»: Η μυστική παρακολούθηση που ξεσκέπασε το μεγάλο κόλπο στο ΚΔΑΠ Κομοτηνής
Νέες υποσχέσεις Άδωνι στους νοσηλευτές μετά το διπλό «άκυρο»: «Αναγνωρίζω τα αιτήματά τους, μην ανησυχούν»
«Με απήγαγε η μητέρα μου για 6 χρόνια»: Η καταναγκαστική εργασία, η αίρεση και η συγχώρεση
Το «παζάρι» των καυσίμων και το ακριβό καλοκαίρι: Σε αχαρτογράφητα νερά τα ταξίδια στην Ευρώπη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



