Τάκης Ζαχαράτος: «Απομάκρυνα ανθρώπους από το πλάι μου και πάω για άλλα»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή «Καλοκαίρι παρέα» εμφανίστηκε ο Τάκης Ζαχαράτος, ενόψει των δύο προγραμματισμένων παραστάσεων που έχει στην Κύπρο.
Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως αποφάσισε ν' απομακρύνει από τη ζωή του άτομα που δεν ευθυγραμμίζονταν πλέον με την ενέργεια και τις αξίες του.
Όπως εξήγησε, ένιωσε την ανάγκη ν' αποδεσμευτεί από σχέσεις που είχαν κουραστεί και να προχωρήσει προς κάτι πιο ουσιαστικό και αληθινό.
«Όταν δεν είσαι στην ίδια συχνότητα με κάποιους ανθρώπους, καλό είναι να χωρίζουν οι δρόμοι. Κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει με διαφορετικό τρόπο τα πράγματα, οπότε και το κλείσιμο των κύκλων το χειρίζεται ο καθένας με τον τρόπο του» υπογράμμισε ο ίδιος.
Διαβάστε ακόμη
«Σε τρία λεπτά είχε καταλήξει, έκλαιγαν και ζητούσαν βοήθεια»: Το χρονικό του τραγικού θανάτου της 71χρονης στην Ελευσίνα
Καρυστιανού: Το κόμμα μου φέρνει μια καινούργια ιδεολογία - Έχουμε 250.000 αμβλώσεις τον χρόνο
Μήνυμα δύναμης από τον δήμαρχο Άη Στράτη: «Θα πατήσουμε τον καρκίνο - Δεν ήμουν συνεπής με τις εξετάσεις»
Νεκροί εντοπίστηκαν πατέρας και γιος στη Σκωτία - Πώς μια πεζοπορία κατέληξε σε τραγωδία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



