Rafael Nadal: Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά - Η σύζυγός του γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι
Ο Ισπανός τενίστας έχει ήδη αποκτήσει ένα γιο το 2022🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Σε μια από τις πιο τρυφερές στιγμές της ζωής του, ο Ραφαέλ Ναδάλ (Rafael Nadal) και η σύζυγός του Mery Perello υποδέχτηκαν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, μεγαλώνοντας την οικογένειά τους. Η γέννηση πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Quironsalud Palmaplanas στην Πάλμα, όπου και γεννήθηκε ο μικρός Miquel, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Europa Press.
Η νέα ζωή
Το όνομα του νεογέννητου δεν είναι τυχαίο. Όπως αναφέρει το περιοδικό ?Hola!, πρόκειται για ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον πατέρα της Mery, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2023, σε ηλικία 63 ετών, έπειτα από μακρά ασθένεια.
Ο μικρός Miquel έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια Ναδάλ, όπου ήδη υπάρχει ο Rafael Junior, ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού, που σήμερα είναι σχεδόν τριών ετών. Ο Rafa, όπως τον αποκαλούν οι γονείς του, γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 2022, φέρνοντας τότε μια νέα προοπτική στη ζωή του Ισπανού τενίστα.
🚨
— Olly Tennis 🎾 🇬🇧 (@Olly_Tennis_) August 9, 2025
🇪🇸🥰 Rafael Nadal and his wife welcomed their second child - another boy - on August 7th! 👏
👶 He is named Miquel - after Mery’s father, who passed away in 2023
🗣️ https://t.co/T6nfYYSYWd
📸 Corbin via Getty Images pic.twitter.com/Jw6vP1aKms
Η οικογενειακή ζωή φαίνεται πως έχει φέρει μια ήρεμη ευτυχία στον θρύλο του τένις, ο οποίος πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Ο ίδιος είχε εκφράσει από παλαιότερα την επιθυμία να δημιουργήσει οικογένεια, δηλώνοντας το 2020 στην εκπομπή «Mi casa es la tuya»: «Θα ήθελα πολύ να γίνω πατέρας. Πάντα πίστευα ότι θα το κάνω όταν αποσυρθώ από το τένις».
Αν και η απόσυρσή του ήρθε αργότερα απ’ όσο ίσως φανταζόταν, ο ερχομός του πρώτου του παιδιού προηγήθηκε, αλλάζοντας ριζικά την καθημερινότητά του. Σε παλαιότερη εμφάνισή του στην εκπομπή El Hormiguero, είχε αναφέρει: «Ακόμα κι αν έχω χάσει ή τραυματιστεί, όταν επιστρέφω στο σπίτι και τον βλέπω, αλλάζει αμέσως η διάθεσή μου».
Η γέννηση του Miquel σηματοδοτεί ένα ακόμη σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του σπουδαίουτενίστα, καθώς μετά από δύο δεκαετίες επιτυχιών στα γήπεδα, ο Ισπανός σταρ φαίνεται έτοιμος να απολαύσει μια νέα καθημερινότητα - αυτή του πατέρα, συντρόφου και οικογενειάρχη.
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



