Claudia Schiffer: Απολαμβάνει ξανά το ελληνικό καλοκαίρι - Η κομψή εμφάνισή της σε βραδινή βόλτα
Η Γερμανίδα καλλονή έχει δείξει επανειλημμένα την αγάπη της για τη χώρα μας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τις διακοπές της στην Ελλάδα συνεχίζει να απολαμβάνει η Κλόντια Σίφερ (Claudia Schiffer), επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την αγάπη της για τη χώρα μας.
Η εντυπωσιακή εμφάνισή της
Το εμβληματικό μοντέλο των ‘90s έκανε γνωστό μέσω Instagram ότι βρίσκεται ξανά σε ελληνικό προορισμό, χωρίς να αποκαλύπτει ποιος ακριβώς είναι. Σε ανάρτηση της Κυριακής 24 Αυγούστου, δημοσίευσε φωτογραφίες από βραδινή της έξοδο, ποζάροντας με ένα μακρύ, αέρινο φόρεμα σε ανοιχτή απόχρωση, γράφοντας στη λεζάντα: «Καλοκαιρινές νύχτες στην Ελλάδα».
Η Σίφερ παραμένει εντυπωσιακή και κομψή, ενώ τα φυσικά σκηνικά στο φόντο των φωτογραφιών επιβεβαιώνουν την καλοκαιρινή της διάθεση.
Η Γερμανίδα καλλονή επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Το 2023 είχε γιορτάσει εδώ τα 54α γενέθλιά της, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο εθεάθη στην Κορώνη της Μεσσηνίας, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές με την οικογένειά της.
Κύκλωμα με «στημένα» τυχερά παιχνίδια σε Θεσσαλονίκη-Καβάλα: Κέρδη πάνω από 1 εκατ. ευρώ
Χάος στις πτήσεις στην Ευρώπη: Βλάβη στο σύστημα εναέριας κυκλοφορίας της Ιταλίας - Καθυστερήσεις και στα ελληνικά αεροδρόμια
Axios: Οι σύμμαχοι του Τραμπ στο κίνημα MAGA συζητούν ανοιχτά την επιβολή στρατιωτικού νόμου
Υπόθεση «Midas»: Επιχείρηση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για απάτη 114 εκατ. ευρώ στον ΦΠΑ - Έρευνες και στην Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



