Κλέλια Ρένεση: Το τελευταίο γύρισμα στη «Μουρμούρα» πριν γεννήσει (vid)
Η ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός στα social media🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το πρώτο της μωρό και καρπό του έρωτα της με τον Manu Chao ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο σε λίγες ημέρες η Κλέλια Ρένεση. Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστούσε στη κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του Alpha, διανύει την όμορφη περίοδο της ζωής της.
Το πρωί της Παρασκευής (11/5), η Κλέλια πραγματοποίησε τα τελευταία της γυρίσματα στη «Μουρμούρα» ως έγκυος Καίτη Κίτσου μαζί με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Η ίδια, μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, στιγμές από τα τελευταία γυρίσματα της σειράς.
Θυμίζουμε πως το αντισυμβατικό ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και η σχέση του έχει απασχολήσει αρκετά τόσο τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, όσο και τα ξένα Μέσα. Μάλιστα, η Κλέλια Ρένεση και ο Manu Chao τους τελευταίους μήνες συνεργάζονται και επαγγελματικά, μιας και έχουν δημιουργήσει ένα μουσικό group, με το όνομα «Ti.po.ta.».
Θλίψη και οργή στα Τρίκαλα για τα θύματα της «Βιολάντας»: Ό,τι θέλουν κάνουν, δεν υπάρχει προστασία»
Nova: Έπεσε το δίκτυό της σε όλη την Ελλάδα - Εκτός λειτουργίας σταθερή και κινητή
Επανεμφάνιση Αυγενάκη: Αναλαμβάνει πρόεδρος σε νέο αγροτικό φορέα - Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
Συναγερμός για τοξικά κοκτέιλ φυτοφαρμάκων στα μήλα - Τι δείχνει έρευνα για 13 ευρωπαϊκές χώρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



