Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μέλπω Ζαρόκωστα: Τι αποκαλύπτει ο γιος της
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της περνά η ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Μέλπω Ζαρόκωστα. Όπως αποκάλυψε η Espresso, η 92χρονη καλλιτέχνις μεταφέρθηκε εσπευσμένα, πριν από λίγες ημέρες, από το Γηροκομείο Αθηνών όπου φιλοξενείται τα τελευταία χρόνια, σε δημόσιο νοσοκομείο με τη φροντίδα του γιου της, Αλέξανδρου Παγουλάτου.
Τα σοβαρά προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν εδώ και καιρό οδήγησαν στην ανάγκη περαιτέρω εξετάσεων σε εξειδικευμένη μονάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε περισσότερα από ένα νοσοκομείο προκειμένου να δοθεί σαφής διάγνωση.
«Η μητέρα μου είναι αρκετά μεγάλη και προσπαθούμε με νηφαλιότητα και ηρεμία ν' αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα υγείας που προέκυψαν. Ευελπιστούμε πως θα μπορέσουμε να τα επιλύσουμε και να την έχουμε ξανά δίπλα μας» δήλωσε ο γιος της, που παραμένει στο πλευρό της αδιάκοπα.
Παρά τις σοβαρές περιπέτειες, η αγαπημένη ηθοποιός διατηρεί την αισιοδοξία και το χιούμορ της. «Η μαμά μάς αναγνωρίζει κανονικά μέχρι στιγμής και μάλιστα προχθές έκανε πλάκα με μια νοσηλεύτρια. Η πηγαία αισιοδοξία της την κρατάει στη ζωή» αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Παγουλάτος.
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
Επίδομα θέρμανσης: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Οι δικαιούχοι
Τέλος τα social media για τα παιδιά από σήμερα στην Αυστραλία - Οι ειδικοί προειδοποιούν για «πολλά λάθη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




