Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Kate Middleton: Στο εδώλιο 39χρονος για διάρρηξη στην έπαυλή τους στο Κένσινγκτον
Το βασιλικό ζεύγος δεν βρισκόταν στο παλάτι την ώρα του συμβάντος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένας 39χρονος κατηγορείται από τις βρετανικές αρχές για διάρρηξη στην κατοικία της Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) και του πρίγκιπα Ουίλιαμ στο Λονδίνο, δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.
Το περιστατικό
Όπως αναφέρει το PEOPLE, το περιστατικό σημειώθηκε στους χώρους του παλατιού του Κένσινγκτον, όπου διαμένει το ζεύγος της Ουαλίας, αν και κατά τη διάρκεια των φερόμενων διαρρήξεων δεν βρίσκονταν εκεί, καθώς πιθανολογείται ότι διέμεναν στο Anmer Hall, την ιδιωτική τους εξοχική κατοικία στο Σάντριγχαμ, κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών των παιδιών τους.
Ο 39χρονος Ντέρεκ Έγκαν κατηγορείται για παραβίαση προστατευόμενου χώρου αλλά και για παραβίαση των όρων αποφυλάκισης. «Οι κατηγορίες αφορούν περιστατικά την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, όταν ο συνελήφθη υπό την υποψία παραβίασης προστατευόμενου χώρου στο Palace Green, Κένσινγκτον», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Man Charged After Breaking into Grounds of Kate Middleton and Prince William’s London Home Before Christmas https://t.co/vWwooLBrHg
— People (@people) January 1, 2026
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Times, ο Έγκαν εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου και παραδέχτηκε τις κατηγορίες. Η επόμενη ακροαματική διαδικασία ορίστηκε για τις 6 Ιανουαρίου, οπότε θα επιβεβαιωθούν επίσημα οι δηλώσεις του.
Ο δικαστής διευκρίνισε ότι η διαδικασία θα γίνει χωρίς την παρουσία του Έγκαν «λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς του προς τους αστυνομικούς του δικαστηρίου και προς το ίδιο το δικαστήριο».
Παρότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον διαμένουν μόνιμα στο Forest Lodge, χρησιμοποιούν τμήμα του παλατιού του Κένσινγκτον ως κατοικία τους στο Λονδίνο. Το περιστατικό αναδεικνύει την ανάγκη για αυστηρά μέτρα ασφαλείας στις βασιλικές κατοικίες.
Θα κρατήσει η εκεχειρία με το Ιράν; Πού στοχεύει ο Νετανιάχου με τις επιθέσεις στον Λίβανο
«Η γέφυρα του πουθενά»: Επτά χρόνια χτίζεται στην Κόνιτσα με κόστος 650.000 ευρώ - Φτάσαμε στην έκτη παράταση
Πλήθος κόσμου στην Arena Nationala για τον λαϊκό προσκύνημα στον Μιρτσέα Λουτσέσκου
Θρίλερ στη NASA: Νεκρός και ένατος επιστήμονας από άγνωστη αιτία - Πώς συνδέονται μεταξύ τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



