Άννα Φλωρινιώτη: Κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για ιατρική αμέλεια σχετικά με τον θάνατο του αδερφού της
«Δεν ζητώ εννοείται εκδίκηση, θέλω απόδοση δικαιοσύνης», υποστήριξε η ίδια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η Άννα Φλωρινιώτη κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για ιατρική αμέλεια, δύο χρόνια μετά τον θάνατο του αδερφού της, Νίκου Φλωρινιώτη, από καρκίνο. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου στην Ευελπίδων.
«Έχω χρέος απέναντι στον αδερφό μου»
Η ίδια, σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, τόνισε ότι δεν ζητά εκδίκηση, αλλά αποδίδει δικαιοσύνη: «Δεν ήταν ιατρικό λάθος και δεν ευθύνεται κανένας γιατρός, αυτό θέλω να το πω και να το τονίσω. Εγώ σήμερα είμαι εδώ για να κάνουμε μήνυση για αμέλεια. Δεν ζητώ εννοείται εκδίκηση, θέλω απόδοση δικαιοσύνης και έχω χρέος απέναντι στον αδερφό μου να αποτρέψω στο μέλλον ένα παρόμοιο τραγικό λάθος».
Ο δικηγόρος της εξήγησε ότι η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε για λόγους ηθικής τάξεως και αποκατάστασης της μνήμης του Νίκου Φλωρινιώτη, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατό του. Ανέφερε ότι είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος μετά την πρώτη επέμβαση, δεν ενημερώθηκαν για τη βιοψία και επανεμφανίστηκε μετά από τρία χρόνια με μεταστάσεις.
Ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή στις 19 Δεκεμβρίου 2023, σε ηλικία 39 ετών, στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν για αρκετό διάστημα.
«Η Κίνα κρατάει τα χαρτιά»: Τι σημαίνει η επίσκεψη του Πούτιν στο Πεκίνο αμέσως μετά τον Τραμπ
Άγριος καβγάς Κομνηνάκα και Κωνσταντοπούλου με βαριές εκφράσεις: «Ξεφτιλισμένη» - «Οι φασίστες μιλάνε έτσι»
Παραλίμνι: Τα 353.000 θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων βρήκαν τόπο ανάπαυσης και στην Κύπρο
Απίστευτη υπόθεση στην Αγγλία: Η Σαουθάμπτον αποβλήθηκε απ' τον τελικό της Championship λόγω κατασκοπείας!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



