Κώστας Δόξας: «Αν ποτέ κάποιος άντρας στο ενδοοικογενειακό του περιβάλλον φάει ξύλο, να το δηλώνει»
Ο τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά μετά την καταδικαστική απόφαση σε αγωγή για ενδοοικογενειακή βία της πρώην συζύγου του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μετά την επιστροφή του από τη Θεσσαλονίκη και την καταδικαστική απόφαση που τον αφορά, ο Κώστας Δόξας παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» του MEGA, κάνοντας λιτές αλλά αιχμηρές δηλώσεις.
«Να προσέχουμε τους συντρόφους που επιλέγουμε»
«Χθες συγκεκριμένα ήμουνα με την κόρη μου. Προχθές έγιναν τα δικαστήρια», ανέφερε ο τραγουδιστής, προσθέτοντας ένα μήνυμα προς το κοινό: «Να προσέχουμε τους συντρόφους που επιλέγουμε και αν ποτέ κάποιος στο ενδοοικογενειακό του περιβάλλον, άντρας, φάει ξύλο, να το δηλώνει. Ευχαριστώ».
Ο Κώστας Δόξας επιβεβαίωσε ότι έχει ήδη καταθέσει έφεση. Σε ερώτηση για το αν δεν αισθάνεται δικαιωμένος από την απόφαση, απάντησε απλά: «Προφανώς».
Όσον αφορά την ανακοίνωση της παραγωγής του «Just the 2 of Us (J2US)» ότι δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι, σχολίασε: «Τι να πω; Δεν είναι δική μου ανακοίνωση».
Ακριβή μου σανίδα: Βγήκε για SUP στη Λήμνο και γύρισε με «καμπάνα» 250 ευρώ!
Νεκρό ζευγάρι σε γκαράζ στον Πειραιά: Ασφυξία από μονοξείδιο του άνθρακα η πιθανότερη αιτία θανάτου - Το αυτοκίνητο ήταν σε λειτουργία
Ιστορικές στιγμές στο Παρίσι: Το ελληνικό άγημα παρέλασε ξανά στην Αψίδα του Θριάμβου, όπως το 1919
Παραλίγο τραγωδία σε πτήση Λονδίνο-Αθήνα: Πώς ένα λάθος των πιλότων οδήγησε σε απογείωση της τελευταίας στιγμής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



