Φαίη Σκορδά: Ετοιμάζεται για τον δεύτερο γάμο της - Οι πρώτες λεπτομέρειες
Η παρουσιάστρια θέλει να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως περνά η Φαίη Σκορδά, η οποία ετοιμάζεται να ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας - ή του δημαρχείου - στο πλευρό του συντρόφου της, Αλέξανδρου Αθανασιάδη.
Οι νέες αποκαλύψεις
Η γνωστή παρουσιάστρια του MEGA μπορεί να έχει επιβεβαιώσει δημοσίως το ευχάριστο γεγονός, ωστόσο παραμένει πιστή στη χαμηλών τόνων στάση που διατηρεί απέναντι στην προσωπική της ζωή, αποφεύγοντας τις συχνές δημόσιες αναφορές.
Νέες πληροφορίες για τον επικείμενο γάμο ήρθαν στο φως μέσα από ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα» του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν, το ζευγάρι σχεδιάζει να επισημοποιήσει τη σχέση του στις αρχές του καλοκαιριού, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Ανοιχτό παραμένει και το ενδεχόμενο σχετικά με το είδος της τελετής, καθώς - όπως αναφέρθηκε - η παρουσιάστρια δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν ο γάμος θα είναι πολιτικός ή θρησκευτικός, με την ίδια να εξετάζει σοβαρά και τις δύο επιλογές.
Όσον αφορά το νυφικό, φαίνεται πως η Σίλια Κριθαριώτη θα υπογράψει τη δημιουργία, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή προτίμηση της Φαίης Σκορδά στη διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια.
«Είμαστε μακρυά από μια συμφωνία»: Παραμένουν κλειστά τα Στενά του Ορμούζ - Υπό πυρά τα πλοία
«Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μυρτώς
Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να σιωπήσω μπροστά στην κανονικοποίηση της τοξικότητας»
Ενεργειακό σοκ λόγω πολέμου στη Μέση Ανατολή: Πώς επέφερε απώλειες αξίας 50 δισ. δολαρίων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



