Τζωρτζίνα Λιώση: Συγκλονίζει για τις κρίσεις πανικού - «Δεν υπάρχει χώρος ούτε να αναπνεύσω»
«Κρίση πανικού μπορεί να μου προκαλέσει το μυαλό μου, μία συνθήκη πολύ πιεστική που εντείνεται από σκέψεις», περιέγραψε η ηθοποιός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μια προσωπική εξομολόγηση για τις κρίσεις πανικού που έχει βιώσει κατά καιρούς έκανε η Τζωρτζίνα Λιώση, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» στο Action24.
Η συγκλονιστική περιγραφή
Η ηθοποιός περιέγραψε με έντονο και βιωματικό τρόπο το πώς αισθάνεται τη στιγμή που εκδηλώνεται μια κρίση, λέγοντας: «Θα πω ένα ρήμα που το χρωστάω στον φίλο μου τον Δημήτρη τον Μπογδάνο. Αδιεξοδίζω. Αυτό αισθάνομαι όταν μπαίνω σε κρίση πανικού, σαν να μην υπάρχει αέρας και χώρος ούτε να περπατήσω ούτε να αναπνεύσω».
Παράλληλα, εξήγησε τι μπορεί να πυροδοτήσει μια τέτοια κατάσταση, σημειώνοντας: «Κρίση πανικού μπορεί να μου προκαλέσει το μυαλό μου, μία συνθήκη πολύ πιεστική που εντείνεται από σκέψεις. Έχουμε καιρό να τα πούμε με την κρίση πανικού, άρα καλά πάμε».
Αναφερόμενη στη σχέση της δουλειάς της με το άγχος, η Τζωρτζίνα Λιώση ξεκαθάρισε πως η επαγγελματική της δραστηριότητα δεν αποτελεί επιβαρυντικό παράγοντα: «Δεν με πιέζει το επάγγελμα, οι πρεμιέρες που έχουμε, αυτά είναι μέσα σε μία πολύ παραγωγική διαδικασία. Η πρεμιέρα έχει άγχος, αλλά είναι πολύ ευχάριστη».
Μάλιστα, παρομοίασε τη στιγμή της πρεμιέρας με παιδικές αναμνήσεις, προσθέτοντας: «Περιμένεις να παρουσιάσεις τη δουλειά που έκανες τόσο καιρό. Σαν τα χορευτικά που ετοιμάζαμε στις γιορτές στα σπίτια, όταν ήμασταν μικρά και θέλαμε να τα δείξουμε στους γονείς μας».
Κλείνοντας, περιέγραψε τη λεπτή ισορροπία στη διαχείριση των κρίσεων πανικού, τονίζοντας: «Όταν έρχεται η κρίση πανικού το βλέπεις, όχι από πολύ μακριά, αλλά όταν είναι κοντά... Κι αυτό από μόνο του μπορεί να το πυροδοτήσει!».
Δεύτερη εφιαλτική νύχτα στο Πόρτο Γερμενό: Ώρες αγωνίας με νέες εκκενώσεις - Μάχη από 500 πυροσβέστες
Συναγερμός στα Άνω Λιόσια: Τον βρήκαν νεκρό με τραύμα στο κεφάλι μέσα σε αυτοκίνητο
Τον γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών και την δολοφόνησε μαζί με τη 2χρονη κόρη της - Το χρονικό του τρόμου
Επιστήμονες προειδοποιούν: Το Ελ Νίνιο φέρνει καρχαρίες και δηλητηριώδη φίδια σε νέες θάλασσες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




