Αλέκος Συσσοβίτης: «Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια, ήθελα να ζω ελεύθερος»
«Γιατί οκτώ στους 10 χωρίζετε; Και ποιος είπε ότι το μοντέλο της οικογένειας είναι το σωστό;», υποστήριξε ο ηθοποιός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Αλέκος Συσσοβίτης παραχώρησε συνέντευξή στο ένθετο Real Life και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και στην επιλογή του να μην ακολουθήσει μέχρι σήμερα τον δρόμο της δημιουργίας οικογένειας, εξηγώντας πως προτεραιότητά του ήταν πάντα η ελευθερία και η προσωπική του πορεία.
«Ο άνθρωπος γεννιέται και πεθαίνει μόνος του»
Ο ηθοποιός μίλησε για τις σχέσεις, τον γάμο και τις κοινωνικές προσδοκίες που συχνά συνοδεύουν την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου, ξεκαθαρίζοντας πως η δημιουργία οικογένειας δεν αποτέλεσε ποτέ βασικό στόχο του. «Γιατί να θεωρούμε ότι ο άνθρωπος πρέπει να κάνει οικογένεια; Τι θα πει "γιατί δεν κάναμε οικογένεια";» ανέφερε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας πως το μοντέλο της οικογένειας δεν αποτελεί τη μοναδική επιλογή για όλους.
Ο Αλέκος Συσσοβίτης σημείωσε πως πολλοί άνθρωποι μπορεί να βρίσκονται σε μια σχέση ή μέσα σε μια οικογένεια και παρ’ όλα αυτά να αισθάνονται μόνοι, υπογραμμίζοντας πως η προσωπική ευτυχία δεν εξαρτάται απαραίτητα από συγκεκριμένα κοινωνικά πρότυπα.«Γιατί οκτώ στους 10 χωρίζετε; Και ποιος είπε ότι το μοντέλο της οικογένειας είναι το σωστό;". Ο άνθρωπος γεννιέται και πεθαίνει μόνος του. Στην πορεία της ζωής του μπορεί να έχει και συντροφιά. Ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον, αλλά έχει και ατομικές τάσεις. Μόνος του μπορεί να είναι κάποιος μέσα σε μια οικογένεια με 10 παιδιά, να νιώθει μόνος του. Οπότε δεν έχει “γιατί δεν έκανε αυτό;”. Έκανα ό,τι ένιωσα. Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια, δεν ήταν στόχος μου. Ήθελα να ζω ελεύθερος και έτσι ζούσα».
Ωστόσο, ο ηθοποιός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας διαφορετικής εξέλιξης στο μέλλον, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο. «Μπορεί αύριο το πρωί να κάνω, πού να ξέρω», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δημογραφική κατάρρευση: Κατά 44% μειώθηκαν οι γεννήσεις στην Ελλάδα μέσα σε 20 χρόνια
Αντιδράσεις με τη στάση του δημάρχου Άργους: Στηρίζει τους αστυνομικούς που σκότωσαν τον 20χρονο - «Ντροπή και αναισθησία»
Μυστήριο γύρω από το θάνατό του Σαμ Νιλ - Είχε ξεπεράσει τον καρκίνο
Μητσοτάκης για τον τριπλό κόμβο Σκαραμαγκά: Διορθώνουμε ασθένειες δεκαετιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



