Η Sydney Sweeney ποζάρει ξανά με τον σύντροφό της – Η φωτογραφία με το εσώρουχο και η βόλτα στη φύση
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Νέα κοινά στιγμιότυπα με τον σύντροφό της μοιράστηκε η Σίντνεϊ Σουίνι (Sydney Sweeney), δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Αυστραλία, όπου οι δυο τους έζησαν στιγμές χαλάρωσης και περιπέτειας.
Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram ένα καρουζέλ από φωτογραφίες, στο οποίο εμφανίζεται αρκετές φορές μαζί με τον Σκούτερ Μπράουν, με τον οποίο φημολογείται ότι είναι ζευγάρι από πέρυσι.
Σε διαφορετικά στιγμιότυπα οι δυο τους ποζάρουν δίπλα σε ελικόπτερο, κάνουν δραστηριότητες σε δασική περιοχή με εξοπλισμό ασφαλείας και απολαμβάνουν βόλτες στη φύση, δείχνοντας να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί.
Η φωτογραφία που ξεχώρισε
Ανάμεσα στις εικόνες, ξεχώρισε μία στην οποία ο Σκούτερ Μπράουν την κρατά αγκαλιά πάνω σε σκάφος, θυμίζοντας τη διάσημη σκηνή του «Τιτανικού».
Η Σίντνεϊ συμπεριέλαβε ακόμη πιο χαλαρές στιγμές από την καθημερινότητά της, δίνοντας στους ακολούθους της μια πιο προσωπική εικόνα από τις διακοπές της.
Σύμφωνα με το People, η ηθοποιός βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας για τα γυρίσματα κινηματογραφικής παραγωγής βασισμένης στη σειρά «Mobile Suit Gundam».
11η Σεπτεμβρίου: Περισσότεροι ήταν οι άνθρωποι που πέθαναν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα - Τι απέκρυψαν οι Αρχές
«Νομίζω σου ήταν αρκετό τόσο»: Φρικιαστική μαρτυρία 19χρονου θύματος ενός κατά συρροή βιαστή
Η στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα πριν συντριβεί στην Τανάγρα - Νέα βίντεο από την τραγωδία
Μεγάλη αγώνια για τον Κωνσταντίνο Καρέτσα - Ένιωσε δυσφορία, έγινε αναγκαστική αλλαγή και αποχώρησε με φορείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



