Σπύρος Μπιμπίλας για τη Χρύσα Σπηλιώτη: «Πάντα θα σε θυμόμαστε»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Οκτώ χρόνια μετά την τραγωδία στο Μάτι, ο Σπύρος Μπιμπίλας τίμησε τη μνήμη της Χρύσας Σπηλιώτη με μια συγκινητική ανάρτηση, θυμίζοντας τη στενή φιλία που τους συνέδεε.
Το μήνυμά του για τη μαύρη επέτειο
Με ανάρτησή του στο Instagram, ο ηθοποιός και βουλευτής αναφέρθηκε στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς, σημειώνοντας ότι όσοι χάθηκαν, αλλά και όσοι επέζησαν, συνεχίζουν να ζητούν δικαίωση. Ξεχωριστή αναφορά έκανε στη Χρύσα Σπηλιώτη, την οποία χαρακτήρισε μία από τις πιο αγαπημένες του φίλες.
«8 χρόνια από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Εκεί χάθηκαν ανθρώπινες ζωές, ζώα, περιουσίες, το περιβάλλον… Οι νεκροί, οι εγκαυματίες και οι ψυχικά ταλαιπωρημένοι και πληγωμένοι για πάντα ζητούν δικαίωση», προσθέτοντας για την αξέχαστη φίλη του: «Εκεί χάθηκε μια από τις καλύτερες φίλες μου η σπουδαία ηθοποιός και συγγραφέας Χρύσα Σπηλιώτη, που ξεκινήσαμε με όνειρα παρέα, μαζί με τον σύζυγό της… Πάντα θα σε θυμόμαστε αγαπημένη μου… Πάντα θα σ’ αγαπάμε...»
Η τραγωδία που σημάδεψε τη χώρα
Στις 23 Ιουλίου 2018, η φωτιά που ξεκίνησε από την Πεντέλη έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά στο Μάτι, αφήνοντας πίσω της 104 νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές. Ανάμεσα στα θύματα ήταν η Χρύσα Σπηλιώτη και ο σύζυγός της.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας τιμά κάθε χρόνο τη μνήμη της ηθοποιού μέσα από δημόσιες αναρτήσεις, κρατώντας ζωντανή τη μνήμη της φίλης και συνεργάτιδάς του.
Εντολή του Εισαγγελέα να συλληφθεί η σύζυγος του άντρα για τη δολοφονία της διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο
Φρίκη στην Καλλιθέα: Ξυλοκόπησε άγρια την 5 μηνών έγκυο πρώην σύντροφό του - Έχασε το έμβρυο
«Πόλεμος» Μητσοτάκη-Κωνσταντοπούλου: «Είστε σε οίστρο» - «Είστε ακραίος σεξιστής, μήπως να πάω να κάνω κι ένα παιδί;»
Πέθανε ο Τζων Τίκης: Το συγκινητικό «αντίο» από τις κόρες του - H Νόνη Δούνια που είχε παίξει σε βιντεοκλίπ του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



