Σταμάτης Γονίδης: «Είχα κατάθλιψη - Το χιούμορ και η προσευχή με βοήθησαν πάρα πολύ»
«Εγώ αισθάνομαι τον εαυτό μου χειρότερο από όλους κάποιες φορές. Ότι είμαι ο πιο αμαρτωλός από όλο τον κόσμο», υποστήριξε ο τραγουδιστής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Σταμάτης Γονίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Είπαμε;» της ΕΡΤ1και μίλησε με διάθεση αυτοκριτικής για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του, τα λάθη που έχει κάνει και τους ανθρώπους που έχει πληγώσει.
«Δεν το έχω ξαναπεί ποτέ»
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έχει περάσει κατάθλιψη, ενώ αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξαν το χιούμορ και η προσευχή στη ζωή του. «Εγώ είχα κατάθλιψη. Δεν το έχω ξαναπεί σε εκπομπή. Το χιούμορ και η προσευχή με βοήθησαν πάρα πολύ. Ο Χριστός θέλει χαρά, αγάπη, ζωή. Εγώ αισθάνομαι τον εαυτό μου χειρότερο από όλους κάποιες φορές. Ότι είμαι ο πιο αμαρτωλός από όλο τον κόσμο. Το πιστεύω αυτό. Έχω κάνει αμαρτίες απέναντι στον εαυτό μου, έχω πληγώσει ανθρώπους, έχω πληγωθεί κι έχω πληγώσει. Ό,τι σπέρνεις θερίζει», εξομολογήθηκε.
Ο τραγουδιστής μίλησε και για την εικόνα που έχουν ορισμένοι για εκείνον, εξηγώντας πως, παρά την εντύπωση ότι είναι απρόσιτος, στην πραγματικότητα είναι εύκολο να τον πλησιάσει κάποιος. «Αυτοί που με βλέπουν στην αρχή, νομίζουν ότι είμαι απρόσιτος και ότι είναι δύσκολο να με πλησιάσεις, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι πολύ εύκολο να με πλησιάσεις αρκεί αυτό που θα κάνεις, να έχει ειλικρίνεια και να είναι αυθεντικό».
Ο Σταμάτης Γονίδης αναφέρθηκε ακόμη στην αρνητική κριτική που δέχθηκε πρόσφατα ο Γιάννης Πάριος για εμφάνισή του, υπογραμμίζοντας πως μια άτυχη στιγμή δεν μπορεί να επισκιάσει τη μεγάλη διαδρομή και την ιστορία του στο ελληνικό τραγούδι. «Έχω κλάψει με τα τραγούδια του, πριν γίνω επώνυμος. Όταν του πάρεις το τραγούδι, του πήρες την ψυχή. Βρέθηκε σε μια άτυχη στιγμή… Λίγος σεβασμός δε βλάπτει. Ο Πάριος είναι ένας μεγάλος τραγουδιστής… δεν έχει ηλικία το τραγούδι. Έχει ιστορία».
Θάνατος Μαζωνάκη: Τα 42 λεπτά της πλασμαφαίρεσης και το «κενό» μιάμιση ώρας - Οι αντιφάσεις που ερευνούν οι Αρχές
Κυβέρνηση συνεργασίας ή δεύτερες κάλπες; Τα σενάρια της επόμενης ημέρας
Ευρωπαϊκή η στεγαστική κρίση, πολύ πιο σκληρή η ελληνική πραγματικότητα
Κοιμήθηκαν νοικοκυραίοι και ξύπνησαν φυγάδες: Οι Έλληνες έκαιγαν και έσφαζαν και οι Τούρκοι συνέχισαν το μακελειό!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




