Σαρλότ Κασιράγκι: Παντρεύτηκε η όμορφη εγγονή της Γκρέις Κέλι (pics)
Η πολιτική τελετή έγινε χθες στο Παλάτι των Μονεγάσκων και η Σαρλότ Κασιράγκι έλαμψε φορώντας ένα Yves Saint Laurent φόρεμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Σαρλότ Κασιράγκι, κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνα και εγγονή της Γκρέις Κέλι, παντρεύτηκε με τον γνωστό παραγωγό Ντιμίτρι Ράσαμ μετά από δύο χρόνια σχέσης και ένα παιδί.
Η πολιτική τελετή έγινε χθες στο Παλάτι των Μονεγάσκων και η Σαρλότ Κασιράγκι φόρεσε ένα Yves Saint Laurent φόρεμα και ένα διαμαντένιο Cartier κολιέ της γιαγιάς της, Γκρέις Κέλι. Οι καλεσμένοι συγκεντρώθηκαν στη βίλα «La Vigie», ένα μεγαλοπρεπές αρχοντικό στο Μονακό που υπήρξε κατοικία του σχεδιαστή μόδας Καρλ Λάγκερφελντ για περισσότερο από δέκα χρόνια και πλέον λειτουργεί ως πολυτελές ξενοδοχείο.
Ο Γάλλος αντικιέρ Pierre Passebon, φίλος της βασιλικής οικογένειας, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία της Σαρλότ Κασιράγκι και της μητέρας της, Καρολίνα του Μονακό από την δεξίωση του γάμου που ήταν καλεσμένος.
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



