Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Γιατί πέρασε τρεις μήνες καθαρίζοντας τουαλέτες στη Χιλή
Όταν εργάστηκε τρεις μήνες ως εθελοντής με τον βρετανικό οργανισμό για την αειφόρο ανάπτυξη, «Raleigh International»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μπορεί για εμάς να είναι πολύ συνηθισμένο να κάνουμε «αγγαρείες», όπως π.χ. να πλένουμε πιάτα ή να βγάζουμε σκουπίδια, αλλά για έναν γαλαζοαίματο αυτές είναι διαδικασίες που πιθανότατα δεν έχει δοκιμάσει ποτέ στη ζωή του. Γιατί, απλά, οι γαλαζοαίματοι δεν κάνουν οι ίδιοι τις «αγγαρείες» του σπιτιού τους.
Όμως, ο Πρίγκιπας William είχε την περιέργεια να γνωρίσει - και να βιώσει- αυτή την καθημερινότητα από κοντά και γι’ αυτό το σκοπό ταξίδεψε, λίγο πριν τα φοιτητικά του χρόνια, στη Χιλή.
Εκεί πέρασε τρεις μήνες ως εθελοντής με τον βρετανικό οργανισμό για την αειφόρο ανάπτυξη, «Raleigh International», που εργάζεται πάνω σε περιβαλλοντικά και κοινωνικά projects σε χώρες της Νοτίου Αμερικής. Στη διάρκεια της εργασίας του με τη Raleigh, ο Πρίγκιπας έκανε ένα σωρό χειρωνακτικές εργασίες, και όσοι τον γνώρισαν τότε, λένε απόλαυσε πραγματικά την εμπειρία.
Το βίντεο ντοκουμέντο μέσα από τη Marfin την ώρα της επίθεσης και οι φωτογραφίες που έχει η ΕΛΑΣ
Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος με καυτό διήμερο - Πού θα «χτυπήσουν» 40άρια
Τραγικό τέλος για αγνοούμενο μοντέλο: Βρέθηκε νεκρό σε τεχνητή λίμνη στην Πολωνία
Φίδια για... πίτσα: Το εστιατόριο που δίνει δωρεάν φαγητό αν παραδώσεις πύθωνες - «Έχει γίνει μόδα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



