Το μήνυμα της Μπακοδήμου για τoν γιο της: «Ήταν ένας άσχημος τραυματισμός»
Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ εξήγησε πως ο μικρός γιος της, είχε έναν άσχημο τραυματισμό στο γόνατο, αλλά όλα πήγαν καλά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το απόγευμα της Δευτέρας (1/7), ο μικρός γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, Άρης, δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία, στην οποία τον βλέπουμε να είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και να φοράει μάσκα οξυγόνου και ορό στο χέρι. Στο πλευρό του βρίσκονταν οι φίλοι του, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μαζί του.
Ο Άρης Αργυρόπουλος δεν αποκάλυψε την αιτία που βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ σήμερα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους σχετικά με την υγεία του γιου της. Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου εξήγησε πως ο Άρης είχε έναν άσχημο τραυματισμό στο γόνατο, αλλά όλα πήγαν καλά.
«Ήταν ένας άσχημος τραυματισμός στο γόνατο. Όλα πήγαν τέλεια. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα σας. Και κυρίως ευχαριστώ τον @ntagiopoulos. Έναν από τους καλύτερους γιατρούς που έχουμε ??», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.
Ώρα αποφάσεων για τους αγρότες - Τι θα κάνει η κυβέρνηση
Το κρίσιμο πρώτο εξάμηνο του 2026: Τι θα γίνει σε ελληνοτουρκικά και Ανατολική Μεσόγειο
Όλο και πιο ακριβά τα φάρμακα: Στο 1 δις ευρώ θα φτάσει η συμμετοχή των ασθενών έως το 2028 – Τι έδειξε μελέτη
Το στραβοπάτημα της κυβέρνησης στους αγρότες, ο Μυλωνάκης που υποφέρει από αμνησία και ο ευρωβουλευτής Παππάς που γρονθοκόπησε δημοσιογράφο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




