Σάρωσε το Open TV με τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδα-Φινλανδία
Ανατροπή του σκηνικού της τηλεθέασης είχαμε το βράδυ της Πέμπτης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δυνατοί παίκτες και προγράμματα δείχνουν να δυσκολεύονται, ενώ το Open TV κερδίζει έδαφος στην τηλεθέαση και την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.
Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης, ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της Εθνικής Ελλάδας και της Εθνικής Φιλανδίας κατάφερε να ξεπεράσει το 20% στο δυναμικό κοινό και να φτάσει σχεδόν τα ποσοστά του «Voice of Greece».
Την ίδια στιγμή, ο Alpha με τις σειρές «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Τατουάζ» είδε τα ποσοστά του, στους τηλεθεατές 18-54, να φτάνουν στο 24,8% και στο 20,9%, αντίστοιχα, ενώ το μουσικό σόου του ΣKAI σημείωσε 22%.
Στις τελευταίες θέσεις, βρέθηκε το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 «Nomads» με τα μηχανάκια της Nielsen να δείχνουν 13,8% στο δυναμικό κοινό.
Διαβάστε ακόμη
Οι δημοσκοπήσεις που «μπλόκαραν» το Μαξίμου, η γελοία φήμη για τον Ξυλούρη που δεν είναι «Φραπές», η σύγκρουση Καρυστιανού-Ασλανίδη
Διαγωνισμοί και... αποκλεισμοί: Κόντρα ΚΤΕΛ - κυβέρνησης για το συγκοινωνιακό έργο στην περιφέρεια
Τα μέτρα - έκπληξη στο στεγαστικό, το μήνυμα στους αγρότες και οι αιχμηρές αναφορές: Τι είπε ο Μητσοτάκης στη Βουλή
Στάση εργασίας στα λεωφορεία σήμερα - Οι ώρες και οι γραμμές που δεν επηρεάζονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




