Στα δικαστήρια η Συνατσάκη: Ο θαυμαστής που έγινε εφιάλτης
Αναγκάστηκε να καταφύγει στη Δικαιοσύνη για τον ενοχλητικό θαυμαστή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε η παρουσιάστρια και blogger Μαίρη Συνατσάκη, προκειμένου να σταματήσει να την ενοχλεί θαυμαστής της, ο οποίος της είχε κάνει τη ζωή δύσκολη.
Η 33χρονη ηθοποιός, που διατηρεί δεσμό με τον ηθοποιό Αιμιλιανό Σταματάκη, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» προσέφυγε στη Δικαιοσύνη για να βρει την ηρεμία της.
Στις 6 Νοεμβρίου κατατέθηκε η αίτηση για χορήγηση προσωρινής διαταγής, η οποία συζητήθηκε τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και έγινε δεκτή, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Παρόμοια κατάσταση είχε αντιμετωπίσει και η πολιτικός Εύα Καϊλή, που κινήθηκε νομικά ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα, όταν ένας θαυμαστής της ξεπέρασε τα όρια. Ο ενοχλητικός άνδρας δεν δίστασε να φτάσει μέχρι και στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες για να τη συναντήσει.
Πώς ο κύκλος βίας στη Γαλλία θα επηρεάσει τις προεδρικές εκλογές - Διεθνολόγος εξηγεί στο ethnos.gr
«Παραλιακό Βατικανό» με καφετέριες και κλαμπ χωρίς έλεγχο των δήμων βλέπουν εννέα δήμαρχοι της νότιας Αττικής
Το AI που δουλεύει για τον Μητσοτάκη, ο Καρατζαφέρης που «κυβερνά» και το άνοιγμα του Άδωνι σε Καραμανλή
Με «γαλλικό κλειδί» θέλει να ανοίξει την πόρτα της συσπείρωσης η κυβέρνηση: Το αφήγημα και τα πυρά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




