Πρωταγωνιστής του «Τατουάζ» ξεσπά: Ήταν μία τεράστια υπερβολή - Δεν έπρεπε να συμβεί όλο αυτό
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος σχολίασε το γεγονός ότι κάποιοι συνέδεσαν τον ρόλο που είχε στο «Τατουάζ» με τον serial killer της Κύπρου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο «Τατουάζ», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «DownTown» και σχολίασε το γεγονός ότι κάποιοι συνέδεσαν τον ρόλο του με τον serial killer της Κύπρου.
«Ήταν μία τεράστια υπερβολή και δεν έπρεπε να συμβεί όλο αυτό! Από πού κι ως πού να εμπνεύστηκε, όπως είπαν κάποιοι, ο serial killer της Κύπρου, από τον «Ορφέα» και να πήρε στοιχεία από αυτόν; Αφού αυτά τα έκανε δύο και τρία χρόνια πριν καν προβληθεί η σειρά! Ανοησίες και δεν δίνω βάση πλέον. Το τόσο, έγινε τόσο…», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.
Παράλληλα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος αποκάλυψε πως θα βρίσκεται στη νέα εβδομαδιαία σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, η οποία θα προβληθεί το ερχόμενο φθινόπωρο από το κανάλι του Φαλήρου.
«Φέτος, θα είμαι στον ΣΚΑΪ, στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Όχι στις "8 λέξεις", αλλά σε ένα άλλο σίριαλ εβδομαδιαίο, που δεν μπορώ να ανακοινώσω ακόμα τον τίτλο. Θα παίζεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Είναι μία ωραία σειρά όπου και πάλι υποδύομαι έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο. Κάπως περίεργο», είπε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Όχι, δεν θα κάνω τον δολοφόνο. Αλλά ίσως τύχει να σκοτώσω. Όχι από μίσος, δεν θα έχει μένος ο ρόλος μου. Θα γίνουν πολλές συγκρούσεις. Όμως δεν θα έχει σχέση με τον Ορφέα του "Τατουάζ"».
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Ήθελε να χωρίσει να φύγει, αλλά δεν είχε πού να πάει» - Προθεσμία στον 41χρονο
Ούτε ευρώ από τον περασμένο Αύγουστο οι γιατροί της Αθήνας για το πρόγραμμα «Προλαμβάνω» - Οι καταγγελίες
«Προγραμματισμένοι» για καταστολή με στρατιωτικό εξοπλισμό: Η ακτινογραφία της αστυνομικής βίας στην Ελλάδα
Και επίσημα τέλος στην ΚΟ της Νέας Αριστεράς - Το σχόλιο Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



