«Στα μαχαίρια» Τραμπ - Βασίλισσα Ελισάβετ: Για όλα φταίει το γκαζόν (vid)
Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι υπερήφανη για τους καταπράσινους κήπους στο παλάτι και δεν συγχωρεί το ελικόπτερο του Τραμπ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Βασίλισσα Ελισάβετ το «φυσάει και δεν κρυώνει» μετά την επίσκεψη Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο λόγος σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι ότι το ελικόπτερο του πλανητάρχη καταπάτησε το πλούσιο καταπράσινο γκαζόν της, το οποίο σχεδόν καταστράφηκε.
Κατά τις μετακινήσεις του ο Τραμπ στη Βρετανία χρησιμοποιούσε τα ελικόπτερά του για επισκεφτεί τη Βασίλισσα, τα οποία προσγειώνονταν κι απογειώνονταν από τον κήπο του παλατιού, αφήνοντας βαθιά σημάδια στο γκαζόν. Κάτι που όπως φαίνεται η Βασίλισσα δεν συγχωρεί.
Μάλιστα κατά τη συνάντησή της με τον Αυστραλό Πρωθυπουργό, Σκοτ Μόρισον, κατά την επίσκεψη του τελευταίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο πλαίσιο των εορτασμών για την 75η επέτειο από την απόβαση στη Νορμανδία, η Βασίλισσα, «παραπονέθηκε» για τη ζημιά που προκάλεσαν τα ελικόπτερα του Ντόναλντ Τραμπ στο γκαζόν του παλατιού του Μπάκιγχαμ.
«Έλα να δεις το γκαζόν μου… έχει καταστραφεί!» φέρεται να είπε, μεταξύ σοβαρού και αστείου η Βασίλισσα στον Μόρισον σύμφωνα με τους Sunday Times.
Θρίλερ χωρίς τέλος στην Κυψέλη: Μικρόσωμη γυναίκα εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι το θύμα
«Θάνατος στον ξεπουλημένο»: Οι σκληροπυρηνικοί του Ιράν κατηγορούν την ηγεσία της χώρας για «πραξικόπημα»
Αμίαντος και τοξική σκόνη στο μετρό του Λονδίνου; Τι καταγγέλλει πρώην εργαζόμενος - «Είναι επικίνδυνα απόβλητα»
Φρίκη στην Αλαμπάμα: 2χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του - Συνελήφθη η μητέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



