Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Survivor 3 (vid)
Το εμβληματικό παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει για τρίτη σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το πρόγραμμα με τους πλέον φανατικούς τηλεθεατές ανά τον κόσμο, υπόσχεται συναρπαστικές εμπειρίες. Για ακόμα μία χρονιά, οι παίκτες θα παλέψουν για την επικράτησή τους μέσα από δυναμικά αγωνίσματα και ανατρεπτικές δοκιμασίες.
Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα ajanshaber.com.tr, ο επόμενος κύκλος του παιχνιδιού δεν θα είναι όπως το γνωρίζαμε την τελευταία διετία. «Το φετινό Survivor θα είναι ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα και θα μεταδίδεται στις δύο χώρες το ίδιο βράδυ», ανέφερε ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρίας Acun Medya.
Ωστόσο, το κανάλι του Φαλήρου ακόμα δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το σχεδιασμό του ελληνοτουρκικού «Survivor».
Διαβάστε ακόμη
Το χρίσμα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Πιερρακάκη, η ευεργεσία στους 15 συλληφθέντες του ΟΠΕΚΕΠΕ επί Αυγενάκη και ο Χιλετζάκης που δεν ανανέωσε την κομματική του ιδιότητα
Σίδνεϊ: Όλα όσα γνωρίζουμε για το μακελειό - Οι δράστες, τα εκρηκτικά και το νεαρότερο θύμα ηλικίας 10 ετών
Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης στο αγροτικό - Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα
Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του - Τους σκότωσε με μαχαίρι ο γιος τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




